Fotki Waszych pupili.
- Kasia i Maniuś
Maleństwa są naprawdę słodkie, ciekawe tylko jak udało Ci się upchnąć w tej miseczce
Wołowinka ... ach, skąd my to znamy?
Śliczne te Twoje maluchy
Śliczne te Twoje maluchy
Dokładnie tak było, same sie upchały , choć dla Rudego brakło miejsca zatem wszedł tylko przednimi łapami..
Chciałam wkleić zdjęcia ale chyba nie wyszło
Judka czasem wpada na naprawdę dziwne pomysły, ale ja póki co się aparatu nie dorobiłam, a zdjęcia robione telefonem niestety mają taką a nie inną jakość. Myślę, że za jakiś czas nasza modelka doczeka się porządnej sesji fotograficznej
Judka czasem wpada na naprawdę dziwne pomysły, ale ja póki co się aparatu nie dorobiłam, a zdjęcia robione telefonem niestety mają taką a nie inną jakość. Myślę, że za jakiś czas nasza modelka doczeka się porządnej sesji fotograficznej
No no, u mnie się nic nie rozjeżdża :/ Ale już zmieniam, przepraszam bardzo.Amika pisze:Hikari zmniejsz szerokość podpisu, bo stronka się rozjeżdża i źle się czyta
Majek, wystarczy że ten link, który dałaś, wsadzisz między tagi: [img]link[/img]
Kocia naprawdę piękna
Czy Ty przypadkiem nie korzystasz z Mozilli?Hikari pisze:No no, u mnie się nic nie rozjeżdża :/ Ale już zmieniam, przepraszam bardzo.Amika pisze:Hikari zmniejsz szerokość podpisu, bo stronka się rozjeżdża i źle się czyta
OwszemAmika pisze:Czy Ty przypadkiem nie korzystasz z Mozilli?Hikari pisze:No no, u mnie się nic nie rozjeżdża :/ Ale już zmieniam, przepraszam bardzo.Amika pisze:Hikari zmniejsz szerokość podpisu, bo stronka się rozjeżdża i źle się czyta
Fantastyczne
Zwłaszcza ten omlecik. Mniam, mniam
To wszystko jasne, Moziila sama sobie dopasowuje obraz (nie wiem jak się to fachowo określa), inne bardziej popularne wśród uzytkowników przeglądarki tego nie robią.Hikari pisze:OwszemAmika pisze:Czy Ty przypadkiem nie korzystasz z Mozilli?Hikari pisze:No no, u mnie się nic nie rozjeżdża :/ Ale już zmieniam, przepraszam bardzo.
Ja nadal mam rozciągnięty obraz (brak ok 5 cm), a monitor mam 17"
-
- Informacje
-