Fotki Waszych pupili.
Ale już nie w trakcie polowania na srebrną kulkę:
Trochę tych fotek nawrzucałem, ale sami pewnie rozumiecie tę radość z takiego kochanego nowego lokatora:).
Ps. Amika , dzięki za poradę, jak kotek przestanie ślizgać się po podłodze w reklamówce, to go wymiziam od Ciebie:)
Ostatnio zmieniony 03 września 2007, 14:12 przez Maskonur, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszyscy lubimy chwalić się swoimi pupilamiMaskonur pisze:
Trochę tych fotek nawrzucałem, ale sami pewnie rozumiecie tę radość z takiego kochanego nowego lokatora:)
Ja też mam "bzika" na punkcie fotografowania swoich kotów
Mała prośba do Ciebie, zamieść mniejsze zdjecia (max 640-480), bo stronka się rozjeżdża i źle się je ogląda (poza tym admin może interweniować)
Pomiziaj Lolon ode mnie
lolon to słodka kizia mizia. małe futra mają takie śmieszne duże uszyska.
Dokładnie.. tak sobie patrze na fotki co wysłałem i jak obrócę się i spojrzę za siebie, to widzę tę kochaną łobuziarkę na żywo i aż mi się "papa śmieje" i mnie ciarki z radości przechodzą, że tu jest.maggie. pisze:lolon to słodka kizia mizia. małe futra mają takie śmieszne duże uszyska.
Pewnie przechodzę teraz stan największej ekscytacji, no ale w końcu to moja pierwsza w życiu kotka. A wcześniej przez 2 lata opierałem sie namowom na takiego towarzysza:)
Borysku, musisz się wreszcie pochwalić swoją Polcią, bo nie uwierzę, że jest równie piękna jak moja Perełeńka :D:D:DBorysek pisze: Oj Ulla, chyba żartujesz Pozostali to pewnie i by się bili o II, III i kolejne miejsca, no ale ja na pewno biłbym się z Tobą o to pierwsze
Czekamy na zdjęcia!
Maskonur - przecudne maleństwo!
Amika ma rację - wszyscy lubimy chwalić się swoimi pupilkami i chyba nigdy nam się to nie znudzi . Ja swoją Perełeńkę mam już od 1,5 roku, ale mam wrażenie, że z każdym dniem kocham ją coraz bardziej
Życzę Ci dużo szczęścia i zadowolenia z posiadania małego lokatora w domu! :D:D
Amika ma rację - wszyscy lubimy chwalić się swoimi pupilkami i chyba nigdy nam się to nie znudzi . Ja swoją Perełeńkę mam już od 1,5 roku, ale mam wrażenie, że z każdym dniem kocham ją coraz bardziej
Życzę Ci dużo szczęścia i zadowolenia z posiadania małego lokatora w domu! :D:D
No, ja też się wreszcie zebrałam. Ja mam na imię Marta, a oto Lora, chyba najstarsza w tym gronie - pięciolatka (ale ze mną dopiero od pół roku), urodzona w Noc Walpurgii, córa wiejskich kotów, z charakterkiem:) Coś z rodziców jej w genach zostało - niedawno upolowała ptaka na balkonie (zabudowanym!), po czym przyniosła mi go w prezencie - już martwego...
a nie wygląda na takiego wojownika szczególnie śpiąc.ligia75 pisze:No, ja też się wreszcie zebrałam. Ja mam na imię Marta, a oto Lora, chyba najstarsza w tym gronie - pięciolatka (ale ze mną dopiero od pół roku), urodzona w Noc Walpurgii, córa wiejskich kotów, z charakterkiem:) Coś z rodziców jej w genach zostało - niedawno upolowała ptaka na balkonie (zabudowanym!), po czym przyniosła mi go w prezencie - już martwego...
No, czwarte zdjęcie od góry +narodziny w Noc Walpurgi= wszystko jasnemaggie. pisze:a nie wygląda na takiego wojownika szczególnie śpiąc.ligia75 pisze:No, ja też się wreszcie zebrałam. Ja mam na imię Marta, a oto Lora, chyba najstarsza w tym gronie - pięciolatka (ale ze mną dopiero od pół roku), urodzona w Noc Walpurgii, córa wiejskich kotów, z charakterkiem:) Coś z rodziców jej w genach zostało - niedawno upolowała ptaka na balkonie (zabudowanym!), po czym przyniosła mi go w prezencie - już martwego...
Cudo!!! :D:D
Zwłaszcza 3 zdjęcie jest super - relaksuje się w pozie, którą uwielbiam, bo bardzo często tak się wyleguje moja niunieńka :D
Zwłaszcza 3 zdjęcie jest super - relaksuje się w pozie, którą uwielbiam, bo bardzo często tak się wyleguje moja niunieńka :D
-
Jejku , mój Filo wygląda zupełnie jak Lora, nawet te białe plamki mają identyczne i wtych samych miejscach i te długie ,białe wąsy Postaram się dzisiaj wrzucić fotki Fila , Froda i Małego ,który w sumie nie jest moim kotkiem ale teściowej ale i tak prawie ciągle siedzi u nas,bo uwielbia demolować moje mieszkanie z Frodziem;)
-
- Informacje
-