Fotki Waszych pupili.
Dziękuję za trzymanie kciuków
- Kasia i Maniuś
Dziękujemy, przyda się gdyż właśnie przeczytałam, że ma kaszelek i chyba się przeziębiłaDaffodil pisze:Trzymanie kciuków i pazurków pomogło
Teraz trzymamy za puchatą Tiffany Kasi i Maniusia
Kasiu, nie martw się. Będzie dobrze. Moje kociaki też były kilkakrotnie przeziębione, ale lekarze im pomogli.
- Kasia i Maniuś
Dzięki, wiem, że wszystko będzie dobrze, ale jak jeszcze pomyślę ile razy Maniek chorował, to skóra mi cierpnie.
- Kasia i Maniuś
To fakt, naprawdę trzeba się dobrze wpatrzyć aby zobaczyć psiaka.
On tak zawsze ze stoickim spokojem czeka, aż Judka się zmęczy gryzieniem czy to jego pyszczka, czy uszu.
Zdominowała go, nie ma co, ale i wspólne szaleństwa w późniejszym czasie pokażę Wam. Jak już razem biegają, to podłoga się trzęsie
Zdominowała go, nie ma co, ale i wspólne szaleństwa w późniejszym czasie pokażę Wam. Jak już razem biegają, to podłoga się trzęsie
- Kasia i Maniuś
Super, często słyszę, że młode kociaki dominują nad dużo większymi psiakami (np. u mojej mamy też tak jest).
Ciekawe kiedy, tak moje będą się wspólnie bawić.
Ciekawe kiedy, tak moje będą się wspólnie bawić.
- Kasia i Maniuś
Tiffany, ale jesteś śliczna!
U Kasi i Maniusia na pewno będzie Ci bardzo dobrze.
Pozdrowienia dla Was od naszej gromadki!
U Kasi i Maniusia na pewno będzie Ci bardzo dobrze.
Pozdrowienia dla Was od naszej gromadki!
Borysku, Dziudźka to nie klon Poli Różnią się umaszczeniem grzbietu. Judka ma plamki, tak jakby malarzowi z pędzla troszkę czarnej farby skapnęło A jak była taka tyci tyci, to z tych plamek wyrastały takie ładne włoski białe, ale zniknęły..
- Kasia i Maniuś
To miało być pocieszenieMajek pisze: Ona ma takie wkurzone oczka troszkę. Coś mi się wydaje, że bez tej łapki i tak będziesz miała cyrki w domku
-
- Informacje
-