To nie gniewasz się na mnie? Nieświadomie zepsułam niespodziankę Tobie i Amice - nie wiedziałam, że Ania posłała Ci linki do fotek. Tak mi się Twoje futra spodobały, że musiałam je tu wkleić . Cieszę się, że tym razem mi się upiekło Faktycznie chłopaki są spore i chyba Felusiowi, tak jak mojemu Fiodorowi przydałaby się mała dietka odchudzająca. Już mnie doktor Jarek postraszył wizją cukrzycy u mojego kociastego, więc nie ma wyjściaJa-Ba pisze:ATA
Ja dopiero dzisiaj trafiłam na stronkę z fotkami kiciuchów, tak sobie ją oglądam...oglądam...i co widzę? Moje futrzaki!!! Dzięki Ci! bardzo się cieszę że je tu umieściłaś! A Okruszek waży 6.800, za to Feluś 7.200
Fotki Waszych pupili.
Ostatnio zmieniony 29 października 2008, 09:49 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tą dietą święta racja. Mi się udawało jakoś utrzymywać kocią wagę tak w górnych granicach normy aż do czasu gdy nieopatrznie kupiłam karmę Profilum. Zanim spostrzegłam co się dzieje, moje futra utuczyły się nieźle... ona jest chyba wysokokaloryczna bo kociaste nie jadły więcej objętościowo. No i teraz mam maly problem, sypię im już tylko symbolicznie suchego, staram się by do mokrego mialy dostęp, ale Felek z racji swojej diety renal to mokre też ma bardziej kaloryczne - nie ma innej opcji. No i bądź tu mądry człowieku
Ale piękności!
- Kasia i Maniuś
-
- Informacje
-