Fotki Waszych pupili.
Co do zabawek, to mój od dawna ma śrubę na punkcie tych obrączek od nakrętek, od wody mineralnej. Nawet jak gniotę starą butelkę, to potrafi przylecieć, bo wie, że otworzę nową i bedzie nakretka. Poza tym ma palmę na punkcie patyczków do uszu i uwielbia papierowe kulki. Czasem bawi się taką piłeczką do footbolu i do rugby. Pozostałe zabawki ma gdzieś, za to Misia bawi się wszystkimi myszkmi, kuleczkmi itp. i w ogóle wszystkim.
- Kasia i Maniuś
Borysek pisze:To tak, jak mojaEsme pisze: Poza tym ma palmę na punkcie patyczków do uszu
Tak samo jak Maniek
MP6 bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa
Moje też rozrabiają na całego, chociaż dzisiaj spadł śnieg.
Mogę za to podzielić się dobrymi wieściami: wczoraj zawiozłam moje kićki na powtórne testy i dzisiaj wyszło 5 minusów. Nie obyło się bez nerwówki, bo testy miały być robione w laboratorium i okazało się, że mieli tylko 3 Musiałam więc zabrać z powrotem krew do lecznicy i testy dla Ptysia i Pumka robiłam później, przed 18-tą. Dostałam na pamiątkę 2 płytki z 1 kreską na każdej i uważam to za wspaniały prezent gwiazdkowy. Teraz tylko nieśmiało proszę Świętego Mikołaja o szósty minusik.
Mogę za to podzielić się dobrymi wieściami: wczoraj zawiozłam moje kićki na powtórne testy i dzisiaj wyszło 5 minusów. Nie obyło się bez nerwówki, bo testy miały być robione w laboratorium i okazało się, że mieli tylko 3 Musiałam więc zabrać z powrotem krew do lecznicy i testy dla Ptysia i Pumka robiłam później, przed 18-tą. Dostałam na pamiątkę 2 płytki z 1 kreską na każdej i uważam to za wspaniały prezent gwiazdkowy. Teraz tylko nieśmiało proszę Świętego Mikołaja o szósty minusik.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2008, 09:55 przez Iza-Erin, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękujemy i wzajemnieEsme pisze:Cieszymy się, trzymamy kciuki i życzymy dużo, dużo zdrówka
Iza a ten 6sty kiedy bedziesz robila?
przepraszam jesli juz gdzies pisalas a ja zapomnialam, ale jestem rozkojarzona przedswiatecznie:)
tez sie bardzo ciesze ze 5tka zdrowa:):):)
ale ten 6sty to by byla dopiero radosc:) istne swieto:)
juz sobie Go wyobrazam jak dołacza do reszty i jest taki szczesliwy ....(az sie poplakalam):P
przepraszam jesli juz gdzies pisalas a ja zapomnialam, ale jestem rozkojarzona przedswiatecznie:)
tez sie bardzo ciesze ze 5tka zdrowa:):):)
ale ten 6sty to by byla dopiero radosc:) istne swieto:)
juz sobie Go wyobrazam jak dołacza do reszty i jest taki szczesliwy ....(az sie poplakalam):P
- Kasia i Maniuś
Ja też otrzymam kciuki, żeby szósty okazał się również minusem
Dzięki Aniu, dzięki Kasiu!
Ja też płaczę kiedy myślę o tym, że Psotuś może będzie jeszcze kiedyś razem z piąteczką. Test zamierzam powtarzać po kolejnych 2-3 dawkach Interferonu, czyli na przełomie stycznia i lutego. I jeśli będzie OK, trzeba jeszcze będzie sprawdzić szpik.
Ja też płaczę kiedy myślę o tym, że Psotuś może będzie jeszcze kiedyś razem z piąteczką. Test zamierzam powtarzać po kolejnych 2-3 dawkach Interferonu, czyli na przełomie stycznia i lutego. I jeśli będzie OK, trzeba jeszcze będzie sprawdzić szpik.
- Kasia i Maniuś
-
- Informacje
-