Fotki Waszych pupili.
-
- Kontakt:
My też mamy baaardzo długie wibryski:
-
- Kontakt:
W rzeczy samej, roczne MCO
O kurczaczki, co nowa fotka to większe wąsy
Dyzio i jak widac na fotkach Wasze koty mają wibrysy tak /.\ , a moja Jusia zawsze je ma tak \./
Aniu moje koty to "kundelki" i ich charakter trudno oceniać pod kątem jakiejś rasy.
Dyzio i jak widac na fotkach Wasze koty mają wibrysy tak /.\ , a moja Jusia zawsze je ma tak \./
Aniu moje koty to "kundelki" i ich charakter trudno oceniać pod kątem jakiejś rasy.
wiesz przeciwieństwa sie przyciagaja ( a jak doczytałam - po kilku dniach orientujac sie tematach - to Twoje koty bardzo się kochaja )
ja mam nadzieje ze moja zaakcpetuje teraz swoją siostrzyczke, fakt ze młodsza , ale po tych samych rodzicach juz doczekac sie nie moge az bedzie druga futrzasta kuleczka
ja mam nadzieje ze moja zaakcpetuje teraz swoją siostrzyczke, fakt ze młodsza , ale po tych samych rodzicach juz doczekac sie nie moge az bedzie druga futrzasta kuleczka
Jeśli to o moich Kociankach, to nie wiem czy się aż tak kochają.dyjka pisze:wiesz przeciwieństwa sie przyciagaja ( a jak doczytałam - po kilku dniach orientujac sie tematach - to Twoje koty bardzo się kochaja )
Są ze sobą zżyte (bo to rodzeństwo), ale rzadko myją się nawzajem i poza wspólnymi ganiankami (głupawkami) prawie się ze sobą nie bawią. Bardzo brakuje mi takich kocich zapasów, Dyzio pewnie by chciał, ale Jusi to nie odpowiada.
-
- Kontakt:
O, to mamy podobny problem Dyjko. My również czekamy na kuleczkę, a raczej kuleczka, bo to kocio będzie, czyli 11-cie mcy młodszy braciszek, do tego rudy (klasycznie pręgowany). Obecnie ma miesiąc i 13 dni, więc jeszcze trochę czekania jest. On będzie 3-m kotem w domu i zachodzę w głowę, jak przyjmie go Kropka
Kropka 2310 pisze:O, to mamy podobny problem Dyjko. My również czekamy na kuleczkę, a raczej kuleczka, bo to kocio będzie, czyli 11-cie mcy młodszy braciszek, do tego rudy (klasycznie pręgowany). Obecnie ma miesiąc i 13 dni, więc jeszcze trochę czekania jest. On będzie 3-m kotem w domu i zachodzę w głowę, jak przyjmie go Kropka
no to róznica wieku bedzie podobna :d moj nowy maluszek z konca grudnia jest albo jakos z polowy wiec juz szykuje sie ze wszytskim, chociaz tak naprawde bedzie musiał isc do moich rodziców do innego miasta ale przynajmniej bedzie powód do wracania czesteszego do domku
A ja nie mogę się doczekać aż zrobi si się jasno i będę mogła zrobić fotki moich podopiecznych. Przeniosłam się z karmieniem na pętlę koło Wawelu (jeżdżę stamtąd do pracy), ponieważ pod moim blokiem wredne babsko kradło karmę, którą wykładałam. Tutaj kiedy przychodzę kocianki juz siedzą rządkiem pod ogromnym "stołówkowym" drzewem i czekają. Są trzy klasyczne burasy, jeden buras długowłosy, biały olbrzym w szare łaty, drugi biały, ale z szarym jedynie ogonkiem i ogromny rudy tygrysek z białym śliniakiem. Są przepiękne i mam nadzieje, że będę mogła je kiedyś Wam przedstawić .
-
- Informacje
-