Fotki Waszych pupili.
Super fotki!
- Kasia i Maniuś
Piękności - wspaniałości!
- Kasia i Maniuś
Jeszcze raz wielkie dzięki
- Kasia i Maniuś
Wiem, sama siedzę i gapię się w nie jak sroka w gnat
A widziałaś w Maniuś wita Tiffany
A widziałaś w Maniuś wita Tiffany
Kasiu, cudne fotki To takie rozczulające jak Maniuś z czułością wylizuje Tiffkę A tak się martwiłaś, że futrzaki się nie zaprzyjaźnią Słodko wyglądają - nie można przestać na nie patrzeć .
Ja co prawda niedawno wklejałam Fiodora, ale musiałam uwiecznić to co mój futrzak przed chwilą wyczyniał na stole (bo gdzieżby indziej ). Wydłużałam sobie w najlepsze koraliki od Izy, a kocisko koniecznie chciało mi pomagać. Kiedy nie zwracałam na niego uwagi zaczął się do mnie mizdrzyć, a kiedy to nie skutkowało dobrał się zębami i pazurami do mojego rękawa . Obrabiania mojej ręki nie udało mi się sfotografować, bo musiałam się jakoś bronić . Wreszcie futro padło i mogłam spokojnie dokończyć nawlekanie koralików. Oczywiście po wcześniejszym opatrzeniu ran
Ja co prawda niedawno wklejałam Fiodora, ale musiałam uwiecznić to co mój futrzak przed chwilą wyczyniał na stole (bo gdzieżby indziej ). Wydłużałam sobie w najlepsze koraliki od Izy, a kocisko koniecznie chciało mi pomagać. Kiedy nie zwracałam na niego uwagi zaczął się do mnie mizdrzyć, a kiedy to nie skutkowało dobrał się zębami i pazurami do mojego rękawa . Obrabiania mojej ręki nie udało mi się sfotografować, bo musiałam się jakoś bronić . Wreszcie futro padło i mogłam spokojnie dokończyć nawlekanie koralików. Oczywiście po wcześniejszym opatrzeniu ran
Patrząc na te niesamowite przymilania jakoś nie mogę uwierzyć w rzecone obrażenia
Ostatnia fotka, to wypisz wymaluj mój Dyzio po wstępnych powitaniach czeka na drapanie gardziołka i paszek.
Poza zwana przeze mnie "szyjka krokodylka"
Ostatnia fotka, to wypisz wymaluj mój Dyzio po wstępnych powitaniach czeka na drapanie gardziołka i paszek.
Poza zwana przeze mnie "szyjka krokodylka"
- Kasia i Maniuś
Dziękujemy. Ja też nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Chyba już się przyzwyczaiłyście, że jestem jedna wielka panikarą
Fiodor tez jest niezłym agentem, a stół to faktycznie jego ulubione miejsce
Fiodor tez jest niezłym agentem, a stół to faktycznie jego ulubione miejsce
"Wietrzenie podwozia" to ulubiona pozycja Fiodora. On tak potrafi godzinami leżeć gdzieś na dywanie i tylko głowę prześmiesznie wykręca kiedy obserwuje poruszających się domowników A wita się dokładnie tak ja opisała Amika - kilka szybkich ósemek i gruch na ziemię. Nie podnosi się tak długo, aż wreszcie zostanie wymiziany i zapewniony, jaki jest kochany i wyjątkowy
-
- Informacje
-