Jakbym swoje futra widziała
Super!
Fotki Waszych pupili.
Zagłodzona kotka Amiki w trzech odcinkach
Zapraszam na koncert (z głośnikami na maxa)
Gruchająca Jusia cz. 1
Gruchająca Jusia cz. 2
Gruchająca Jusia cz. 3
Zapraszam na koncert (z głośnikami na maxa)
Gruchająca Jusia cz. 1
Gruchająca Jusia cz. 2
Gruchająca Jusia cz. 3
Aniu, rewelacja po prostu!
Marzę o tym, żeby moje futrzaki były tak spokojne. Jak niosę mięsko, mam 5 latających po kuchni tornad
Marzę o tym, żeby moje futrzaki były tak spokojne. Jak niosę mięsko, mam 5 latających po kuchni tornad
- Kasia i Maniuś
Koncert jest super
Puściłam na głos, a moje kociaki aż odżyły nawet Maniuś - z błędnym wzrokiem
Puściłam na głos, a moje kociaki aż odżyły nawet Maniuś - z błędnym wzrokiem
Iza, one najbardziej przeszkadzają w krojeniu, wtedy to jest dopiero koncert i wygibasy (tylko nie ma kto nagrać). No i muszę bardzo uważać, bo próbują miziać mi się nawet o nóż .
Kasiu Jusia tak reaguje na popiskiwanie małych kociąt, szuka ich za komputerem
Kasiu Jusia tak reaguje na popiskiwanie małych kociąt, szuka ich za komputerem
Super filmiki Amiko
Miło też Ciebie usłyszeć
Miło też Ciebie usłyszeć
W czasach, kiedy Pola jadła surowe mięso (kiedy to było ), na czas krojenia surowizny musiałem zamykać ją w pokoju, bo inaczej dosłownie pod nóż by mi wchodziłaAmika pisze: najbardziej przeszkadzają w krojeniu, wtedy to jest dopiero koncert i wygibasy (tylko nie ma kto nagrać). No i muszę bardzo uważać, bo próbują miziać mi się nawet o nóż .
Dziękujemy Borysku
To drugie to ... raczej "takie sobie" (podobno mam ostry głos)
Uwielbiam to gruchanie Jusi.
Dyzio czeka najczęściej milcząco ale łapka z pazurkami zawsze w pogotowiu, do tego szybki niczym atakująca kobra
To drugie to ... raczej "takie sobie" (podobno mam ostry głos)
Uwielbiam to gruchanie Jusi.
Dyzio czeka najczęściej milcząco ale łapka z pazurkami zawsze w pogotowiu, do tego szybki niczym atakująca kobra
Ach, te nasze kociaste
Jeśli chodzi o pazurki, to Popiołek i Pyza czasami tak jedzą mięsko - zamiast normalnie wyjadać z miseczki, pazurki w ruch, zanurzamy łapkę i kąsek złowiony
Jeśli chodzi o pazurki, to Popiołek i Pyza czasami tak jedzą mięsko - zamiast normalnie wyjadać z miseczki, pazurki w ruch, zanurzamy łapkę i kąsek złowiony
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2009, 09:31 przez Iza-Erin, łącznie zmieniany 1 raz.
no a Jusia jaka gadatliwa,
ja myslalam ze moja jest rozgadana i przymierzalam sie do filmiku, ale przyznaje ze takiego koncertu osobiscie nie slyszalam:)
gdybysmy nie "znali" Amiki mozna by pomyslec ze te Kociaste bardzo dawno nie jadly hehe
ja myslalam ze moja jest rozgadana i przymierzalam sie do filmiku, ale przyznaje ze takiego koncertu osobiscie nie slyszalam:)
gdybysmy nie "znali" Amiki mozna by pomyslec ze te Kociaste bardzo dawno nie jadly hehe
To prawda
Ale mojego Pumka nie słyszeliście - ten to tak potrafi wyć, jakby nie jadł od miesiąca albo dłużej
A Ania ma bardzo ładny głos.
Ale mojego Pumka nie słyszeliście - ten to tak potrafi wyć, jakby nie jadł od miesiąca albo dłużej
A Ania ma bardzo ładny głos.
Aniu, ja może nawet mam nagrane, tylko musze sprawdzić.
A jak nie, to spróbuję
A jak nie, to spróbuję
-
- Informacje
-