Fotki Waszych pupili.
Fajna Kiciunia
- Asik L&L&L
Poważny z niego kiciuś. A jedzonko wcina jak mój rudzielec LEO
Ale śliczny
Spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe!
Spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe!
Dawno mnie nie było, ale bardzo chciałabym Wam przedstawić gromadkę moich przyszywanych kotów z pętli koło Ronda Grunwaldzkiego (Krakusy wiedzą gdzie to ) Z ich powodu ( a raczej karmy dla nich) ostatnio po raz pierwszy poprztykałam się ostro ze sklepem Kilku futer jeszcze brakuje, ale nigdy nie przychodzą wszystkie razem, więc ciężko byłoby je obfocić. Niestety jedna z kotek znowu jest kotna, co bardzo mnie martwi Mój ulubieniec co ten szary marmurek - wyjątkowo piękne stworzonko
A Wasze futra coraz piękniejsze - oczu oderwać nie można Jak znajdę chwilkę to jeszcze Fiodora obfocę, choć szał robienia mu zdjęć mam już raczej za sobą. Chyba gnuśnieję na starość
A Wasze futra coraz piękniejsze - oczu oderwać nie można Jak znajdę chwilkę to jeszcze Fiodora obfocę, choć szał robienia mu zdjęć mam już raczej za sobą. Chyba gnuśnieję na starość
Śliczne kicie ATO
A ja też wiem, gdzie jest Rondo Grunwaldzkie
Aniu, mnie również jest miło znowu Was czytać i oglądać Wasze cudne futra (Twoja Kicia pięknieje z każdą chwilą ) Jak naładuję baterie do aparatu to muszę się zebrać i pogonić za moim kociskiem. Nie lubi ostatnio zdjęć, tak jak i jego Duża .ania1985 pisze:milo Cie widziec Ata:)
kociaki cudne oczywiscie ale az sie prosi o Fiodora, juz chyba kazdy za nim zatesknil:)
Hej Izuś Wiesz, gdzie to? W tym miejscu co roku był cyrk albo Wesołe Miasteczko, ale powstaje tam teraz jakieś Centrum Kongresowe czy coś takiego. Ja co rano o 6.05 mam tam bus, a wcześniej karmię moje pociechy. Czasem na tym koślawym krześle i ze 3-4 futra leżą przytulone do siebie i czekają. A jak już mnie zobaczą, to jest istne szaleństwo. Nawet czasem zapominają, że są dzikie i w przelocie dają się pogłaskać. Kochane są, naprawdęIza-Erin pisze:Śliczne kicie ATO
PS. Super podpis - można patrzeć i patrzeć...
Koniecznie To lepsze od najlepszej książki czy filmu. A wszystkie nasze futra- cud miód Absolutnie wyjątkoweMarti :) pisze:Cudne te kociaczki. Chyba kiedyś zrobie sobie beczke cherbaty i obejrze cały temat od tematu do ostatniego posta.
Huraaaa, zguba się odnalazła
Atko już się bałam, że gdzieś wyemigrowałaś (i to razem z Boryskiem, bo Jego też długo tu nie było)
Twoje dzikuski śliczne, marmurek faktycznie śliczny ale trikolorka też piękna.
Na Fiodora czekamy z utęsknieniem
Atko już się bałam, że gdzieś wyemigrowałaś (i to razem z Boryskiem, bo Jego też długo tu nie było)
Twoje dzikuski śliczne, marmurek faktycznie śliczny ale trikolorka też piękna.
Na Fiodora czekamy z utęsknieniem
Hej Amiczko Jestem cały czas, ale prawie rok miałam hmmm....pewne problemy, więc jakoś nie miałam ochoty się odzywać Moje dzikuski są faktycznie przeurocze, zwłaszcza jak zapominają, że są dzikuskami. Dziś jeden jakby nigdy nic kręcił ósemki wokół moich nóg, ale pogłaskać się nie dał Tricolorka jest śliczna, ale bardzo płochliwa i chyba jest najniżej w hierarchii. Je na samym końcu i nawet jak nasypię jej jedzonko gdzieś dalej to boi się podejść. Ciężarna kotka już chyba urodziła, bo brzuszek ma płaski, choć bardzo wiszący i wciąga jedzenie jak odkurzacz. Ani chybi karmi No i kocury zaczynają się nią interesować
A tu jeszcze moja kolorowa sierotka czeka na swoją kolej
A tu jeszcze moja kolorowa sierotka czeka na swoją kolej
Hej ATA!
Amiko, ja zaglądam na forum nawet dość często, tylko tak cicho i pusto od dłuższego czasu się porobiło... Może nastąpi jakaś reaktywacja niebawem?
Jutro wybieram sie na działkę, popstrykam Polci trochę fotek (dawno jej tu nie było) i zamieszczę po powrocie
Amiko, ja zaglądam na forum nawet dość często, tylko tak cicho i pusto od dłuższego czasu się porobiło... Może nastąpi jakaś reaktywacja niebawem?
Jutro wybieram sie na działkę, popstrykam Polci trochę fotek (dawno jej tu nie było) i zamieszczę po powrocie
-
- Informacje
-