Justyno, tym nieposiadaniem telewizora bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłas To rzeczywiście złodziej czasu i często ogłupiacz, ale w tych czasach trudno wyobrazic sobie dom bez niego....
Chociaz ja i tak zawsze twierdzę,ze prawdziwy dom, to taki , w którym jest kot ( ....albo wiecej )
Fotki Waszych pupili.
- Furia i Afera
A my mamy dwa, ale jeden prawie nie używany. W domu to HSB jest wielbicielem TV, ja zdecydowanie wole internet i "zabawę w dom" ciągle się krzątam po domu i coś wynajduję do roboty, prać uwielbiam, gotować też kocham, a jutro jadę na grzyby, bo to kolejna moja pasja
Luna rzeczywiscie pieknie wyglada na tym drzewie
A propos telewizora, moj facet jest miłosnikiem piłki noznej i to urządzenie musi byc w naszym mieszkaniu Tez przez pewien czas zylismy bez telewizji ( na pewno sprzyja to zwiazkowi , ale jak juz jest, to oglądam głownie Animal Planet
A propos telewizora, moj facet jest miłosnikiem piłki noznej i to urządzenie musi byc w naszym mieszkaniu Tez przez pewien czas zylismy bez telewizji ( na pewno sprzyja to zwiazkowi , ale jak juz jest, to oglądam głownie Animal Planet
- piotrofoto
- Furia i Afera
Dlaczego ostanie? Uwielbiamy "nową krew" na forum i domagamy się (przynajmniej ja) większej ilości zdjęć
Po minie Luny można domniemywać, że to nie będzie ostatni sen w łóżku
Po minie Luny można domniemywać, że to nie będzie ostatni sen w łóżku
- piotrofoto
- Furia i Afera
"latające" zdjęcie jest odlotowe
- piotrofoto
Czy ja wiem z niej nie jest taki straszny pieszczoch...tzn wieczorem jak się już ułoży to włącza się traktor Ale jak nie chce się głaskać to się będzie bić i uciekać z postawionym jak choinka ogonem
-
- Informacje
-