Luna dziś zrobiła mi porządek w szafie... tzn teraz Weszła powyrzucała co nie trzeba pougniatała i bum kot śpi
Fotki Waszych pupili.
- Furia i Afera
Kicie są cudne. Ale ponieważ za każdy foch mam obiecane: przyjazd i osobiste przepraszanie to na ten moment jeszcze nie czuję się udobruchana
Luna jest niesamowita. Widać po pyszczku, że to zdecydowana dama, z własnym zdaniem na każdy temat
Luna jest niesamowita. Widać po pyszczku, że to zdecydowana dama, z własnym zdaniem na każdy temat
- Furia i Afera
Justysia już wsiadam w autko i pędzę jeszcze nawet nie rozpakowałam się z ostatniego wypadu (kuweta, jedzonko, transporter wszystko jeszcze w samochodzie )
- Furia i Afera
fotografka ale to nie moja zasługa tylko pięknych obiektów, super światła i inteligentnego aparatu
A niestety nas dopada tzn HSB coraz gorzej się czuje, ja i dziewczyny o dziwo się trzymamy (odpukać w niemalowane)
A niestety nas dopada tzn HSB coraz gorzej się czuje, ja i dziewczyny o dziwo się trzymamy (odpukać w niemalowane)
- Furia i Afera
Justyna weź proszę nie zadawaj takich (głupich) pytańzoltazaba pisze:Czy Hans naprawdę ma pyszczek idioty?
A Kobitki cudowne
- Furia i Afera
Justynko wiem, wiem czytałam, ale komentować tego nie będę, bo szkoda klawiatury. HSB tak się oburzył stwierdzeniem tych pań, że podsumował:"zazdrosne pewnie, ze takiego Hansa nie mają! Stare (piiiiiiiiiiiiiiiiiiii)"
- Furia i Afera
Widzisz na nas możesz zawsze liczyć!
:->
:->
Dokładnie
Chyba widać po mojej dzisiejszym gadulstwie na forum, że siedzę chora w domu. Wczoraj nie miałam siły przekręcić się na drugi bok. W nocy Hans i Helga zadbali, bym się odpowiednio wygrzała i dziś nie tylko miałam siłę, by się samodzielnie przekrecać z boku na bok ale nawet wstać lub usiąść Kochane kicie
Chyba widać po mojej dzisiejszym gadulstwie na forum, że siedzę chora w domu. Wczoraj nie miałam siły przekręcić się na drugi bok. W nocy Hans i Helga zadbali, bym się odpowiednio wygrzała i dziś nie tylko miałam siłę, by się samodzielnie przekrecać z boku na bok ale nawet wstać lub usiąść Kochane kicie
- Furia i Afera
Kochane, kochane! Nie ma nic przyjemniejszego niż takie naturalne termofory Dobrze, że czujesz się już lepiej!
-
- Informacje
-