Fotki Waszych pupili.
No, nareszcie spore zdjęcie, na którym widać urodę kici w pełnej krasie Mi zawsze umykają takie ciekawe momenty Ale ćwiczę. Namiętnie ćwiczę i kiedyś was zaskoczę
Gratuluję wytrwałości, Asiu. Jestem pod dużym wrazeniem
Gratuluję wytrwałości, Asiu. Jestem pod dużym wrazeniem
Justyno , własnie udało mi się zmniejszyc zdjęcie Bo takich duzych chyba nie wolno wklejać na forum
A fotke zrobiła moja siostra jakiś czas temu, ma doskonały aparat !
A Myszka ( sikawica- sika gdzie popadnie ) jest piekna, prawda? ( chociaz na zywo wszyscy twierdzą,ze to jeden z brzydszych kotów, jakie widzieli )Bardzo ją kocham ! To taki MÓJ kot. Mamy ze sobą doskonały kontakt. W zasadzie toleruje tylko mnie. Na innych warczy nawet w trakcie głaskania No i gryzie
A fotke zrobiła moja siostra jakiś czas temu, ma doskonały aparat !
A Myszka ( sikawica- sika gdzie popadnie ) jest piekna, prawda? ( chociaz na zywo wszyscy twierdzą,ze to jeden z brzydszych kotów, jakie widzieli )Bardzo ją kocham ! To taki MÓJ kot. Mamy ze sobą doskonały kontakt. W zasadzie toleruje tylko mnie. Na innych warczy nawet w trakcie głaskania No i gryzie
- piotrofoto
Asiarysia bardzo ładny kocurek To też maine coon jest czy taką ma urodę?;)
- Furia i Afera
Ależ mnie duma rozpiera przydały się jednak zajęcia z psychologii na studiach
KOTY CUDOWNE !!! Zaczęłam się natomiast zastanawiać Asiu nad Twoim nickiem... tzn dlaczego jest "asiarysia" a nie np mysiarysia . Justyna wytłumaczyła swój login, mój jest chyba oczywisty Teraz Twoja kolej.
KOTY CUDOWNE !!! Zaczęłam się natomiast zastanawiać Asiu nad Twoim nickiem... tzn dlaczego jest "asiarysia" a nie np mysiarysia . Justyna wytłumaczyła swój login, mój jest chyba oczywisty Teraz Twoja kolej.
- Furia i Afera
Hi Hi Hi to może zamiast szukać pracy w kadrach powinnam w jakiejś poradni się rozejrzeć Poza tym to proszę się już ze mnie nie nabijać Jednakże uważam, że to nie egoizm tylko obraz hierarchii w rodzinie: nie Ryś Asi tylko Asia Rysia my kobiety zawsze jesteśmy na przegranej pozycji
- Furia i Afera
to "piątkę" możemy sobie przybić
- piotrofoto
Świetny kocur To Lunka przy nim to jeszcze młodociana