Asia chyba powinnaś iść do okulisty
Rysio jest PIĘKNY i mega DOSTOJNY, a zdjęcie wcale nie jest złej jakości
Fotki Waszych pupili.
Kochani, bardzo sie cieszę ,ze Rysiek Wam sie podoba Tak naprawdę dla mnie jest najpiękniejszy na świecie! Tylko nie wiem, dlaczego wszyscy odwiedzający mnie mówią ,ze ma dziwna urodę Rzeczywiście ma jakby zeza, wielki nos, długi ryjek...no i wygląda czasami jakby był zmęczony zyciem ( wygląda po prostu staro jak na swój wiek) W dodatku jest słodki, wielki i taki ciapowaty...
- Furia i Afera
Asia, niestety mój wzrok też nie należy do orlich, ale widzę na tyle dobrze, żeby Cię uświadomić, że Rysiek jest suuuuuuuper kocurem, a nie brzydalem
- Furia i Afera
Rzeczywiście pyszczek ma niesamowity Coś mi się wydaje, że prędziutko się zaadoptuje w nowym miejscu za co oczywiście trzymam bardzo mocno kciuki.
Dziękujemy za zdjęcia!
Dziękujemy za zdjęcia!
A więc dom zdominowany przez kolor czarny !
Nowy jest śliczny, ma lśniącą siersc i niewatpliwie jest juz młodziencem Jak przypomnę sobie, jak wyglądał Hansik... A długi ryjek to typowe dla kocurów ( no może z wyjątkiem persów i egzotyków )
Tylko czekac, kiedy zaczną się kocurze bójki i zabawy
Nowy jest śliczny, ma lśniącą siersc i niewatpliwie jest juz młodziencem Jak przypomnę sobie, jak wyglądał Hansik... A długi ryjek to typowe dla kocurów ( no może z wyjątkiem persów i egzotyków )
Tylko czekac, kiedy zaczną się kocurze bójki i zabawy
Ale on jest sliczny Słodki
Widzę dwa przeciwlegle leżące różowe elementy : nosek i.... Oczywiście sa jeszcze rózowe poduszeczki
Jest przepiekny! Wyjatkowo szybko oswoił się z nowym miejscem Cos mi się wydaję ,że będzie z niego niezły bandyta
Mam taki sam pojemnik na karme, jak Ty !~Ale Ty masz dwa, buuuuuu
Widzę dwa przeciwlegle leżące różowe elementy : nosek i.... Oczywiście sa jeszcze rózowe poduszeczki
Jest przepiekny! Wyjatkowo szybko oswoił się z nowym miejscem Cos mi się wydaję ,że będzie z niego niezły bandyta
Mam taki sam pojemnik na karme, jak Ty !~Ale Ty masz dwa, buuuuuu
- Furia i Afera
Fajniusi jest i rzeczywiście wygląda jakby mieszkał u Was już dłuższą chwilkę - extra!
Tak, czuje się u nas wyjątkowo dobrze. Łazi za nami krok w krok. Jak nie widzi żadnego "ludzia" to drze się wniebogłosy Jeszcze nie słyszałam tak różnych, różnej wysokości dźwięków Zwiedził już całe mieszkanie. Obznaczył każdą kuwetę.
Wiecie kto najgorzej znosi przybycie Erwina? Hans jest tak wystrachany, ze ciągle chycha, prycha, syczy, warczy. Akurat tego się nie spodziewałam A Elza już sie z nim bawi
Wiecie kto najgorzej znosi przybycie Erwina? Hans jest tak wystrachany, ze ciągle chycha, prycha, syczy, warczy. Akurat tego się nie spodziewałam A Elza już sie z nim bawi
- Furia i Afera
Widać Elza i Helga to już doświadczone rezydentki w domu, a Hans pierwszy raz jest w roli gospodarza witającego nowego przybysza Będzie dobrze na 100%
PS. Ile miesięcy ma Erwin? Wydaje się dość wysoki
PS. Ile miesięcy ma Erwin? Wydaje się dość wysoki
Swoją droga, ciotki wykazały odpowiedni entuzjazm DZIĘKUJĘ
Pani dr wpisała Erwinowi datę urodzenia 01.06, a Hans ma wpisane 30.05. Gdy są blisko siebie widać, ze to Hans jest większy. A w ogóle muszę się pochwalić, że mamy kolejnego "psiego kota"-Erwin uwielbia kłaść się na pleckach i domaga się smyrania po brzuszku
Też jestem za tym, że przez Hansa przemawia brak doświadczenia. Myślę, ze jutro, pojutrze będziemy świadkami gonitwy na 4 ogonki i 16 łapek
Pani dr wpisała Erwinowi datę urodzenia 01.06, a Hans ma wpisane 30.05. Gdy są blisko siebie widać, ze to Hans jest większy. A w ogóle muszę się pochwalić, że mamy kolejnego "psiego kota"-Erwin uwielbia kłaść się na pleckach i domaga się smyrania po brzuszku
Też jestem za tym, że przez Hansa przemawia brak doświadczenia. Myślę, ze jutro, pojutrze będziemy świadkami gonitwy na 4 ogonki i 16 łapek
-
- Informacje
-