Hans jest większy, bo na garnuszku u Was dobra karma, dom pełen miłości i rozpieszczanie przez rodziców robi swoje
HSB oglądając fotki Erwina stwierdził (patrząc na jego pyszczek), ze na bank ma egipskie geny a dodam, ze HSB to maniak jeśli chodzi o Egipt i wszystko z nim związane, więc proszę to potraktować jako wielki komplement!
Fotki Waszych pupili.
Śpieszę zapewnić, że doceniamy wagę komplementu Sama bym na to nie wpadła (te egipskie geny)- chyba za bardzo zasugerowałam się tym, ze to kociak wzięty z łódzkiego podwórka. Trafił do lecznicy na sterylkę, a pani dr uznała, że my będziemy odpowiednim dla niego domkiem i już nie wrócił na zimne podwórko. Właśnie śpi na moich kolanach
Dziwi mnie tylko długość wąsów Erwina Nigdy nie miałam kota z taaakimi wąsami
Dziwi mnie tylko długość wąsów Erwina Nigdy nie miałam kota z taaakimi wąsami
Rzeczywiście, Erwin jest typu orientalnego To zapewne w prostej linii potomek świętego kota egipskiego
Jest śliczny, a wąsy imponujące. Wrażenie długiego ryjka wzmacnia jeszcze biała strzałka na nosie
Zal mi troche Hansika Juz nie jest w centrum zainteresowania
Widzę,ze ma słabość do kabelków, więc jesli wkrótce na forum nie będzie przez pewien czas wpisów Zoltazaby, nie zdziwię się
Jest śliczny, a wąsy imponujące. Wrażenie długiego ryjka wzmacnia jeszcze biała strzałka na nosie
Zal mi troche Hansika Juz nie jest w centrum zainteresowania
Widzę,ze ma słabość do kabelków, więc jesli wkrótce na forum nie będzie przez pewien czas wpisów Zoltazaby, nie zdziwię się
To, co Erwin gryzie to rzemyki, które były przy moich sandałach, które aktualnie są klapkami
Erwin upodobał sobie wchodzenie za komputer, za monitor, siadanie na monitorze, itp. Wirtualny kotek nam rośnie
Co do pojemników, Rysiowa Asiu, dostałam je w gratisie, gdy dłuuugo nie było tych pojemników, które zamówiliśmy. Tak naprawdę dostaliśmy trzy pojemniki, ale jeden daliśmy naszej dr Ani
Erwin upodobał sobie wchodzenie za komputer, za monitor, siadanie na monitorze, itp. Wirtualny kotek nam rośnie
Co do pojemników, Rysiowa Asiu, dostałam je w gratisie, gdy dłuuugo nie było tych pojemników, które zamówiliśmy. Tak naprawdę dostaliśmy trzy pojemniki, ale jeden daliśmy naszej dr Ani
- Furia i Afera
Zapomniałaś dopisać, że JESTEM PRZEPIĘKNY!!!asiarysia pisze:Ale jestem znudzony i naburmuszony ! Jestem król Ryszard I
Kurcze poważnie jestem zachwycona Rysiem i chyba teraz rozumiem dlaczego tak długo go ukrywałaś, bo bałaś się porwania
Ty to jesteś wariatka bo ja tam nic nie widzę!asiarysia pisze:Ps proszę nie zwracać uwagi na stan ściany pod parapetem
- Furia i Afera
JOVISIA: Rudzielec przecudny! Zaraz żółtażaba napisze, że o takim marzyła (z resztą jak każda z nas)
To prawda, chcialabym mieć takiego rudzielca....Bardzo lubię koty tego koloru. A Jowisi ma w dodatku białe skarpetki
Ale ( nie wiem, co na to Justyna ) chyba nie odważe się na posiadanie czwartego kota
Przecież widać po ścianach ( oj widać, widać Asiu), ze to straszni rozbójnicy i niszczyciele
Asiu, dziekuje za słowa uznania skierowane pod adresem Króliczka( tak nazywam tez Rysia ) Zaczęłam go pokazywać, po dokoceniu sie Justyny czwartym kotem Teraz na pewno zrezygnuje z planu porwania Ryska, bo pięć kotów to juz mega hardcore
Ale ( nie wiem, co na to Justyna ) chyba nie odważe się na posiadanie czwartego kota
Przecież widać po ścianach ( oj widać, widać Asiu), ze to straszni rozbójnicy i niszczyciele
Asiu, dziekuje za słowa uznania skierowane pod adresem Króliczka( tak nazywam tez Rysia ) Zaczęłam go pokazywać, po dokoceniu sie Justyny czwartym kotem Teraz na pewno zrezygnuje z planu porwania Ryska, bo pięć kotów to juz mega hardcore
Asiu, nie byłabym taka pewna- HSB ma oooogromną ochotę na main coona Więc Rysiu, strzez się
Macie dziewczyny racje, marzyłam o rudym kocie. ale jak patrzę na moje zwyklaczki, to doszłam do wniosku- jedynego słusznego - że to najpiękniejsze kicie na świecie i ŻADEN rudzielec im nie dorówna. Nawet taki karmelowy przystojniak, z białymi skarpetkami jak Rudy Jovisi Swoją drogą odkąd jest u nas Erwin, zaczynam doceniać piękno skarpetek
Macie dziewczyny racje, marzyłam o rudym kocie. ale jak patrzę na moje zwyklaczki, to doszłam do wniosku- jedynego słusznego - że to najpiękniejsze kicie na świecie i ŻADEN rudzielec im nie dorówna. Nawet taki karmelowy przystojniak, z białymi skarpetkami jak Rudy Jovisi Swoją drogą odkąd jest u nas Erwin, zaczynam doceniać piękno skarpetek
A propos Ryska, szczerze mówiąc zawsze byłam zwolenniczką kotów "dachowych" ( takie tez zawsze posiadałam ). Moje maincoonopopdobne dostałam w prezencie od mojego "nowego" męzczyzny Nigdy nie przepadał za kotami, ale odkąd zamieszkał ze mną, zakochał sie w nich,a ze jest typem gadżeciarza sprezentował mi takie "cudaki" Sa to świetne , zrównowazone, inteligentne koty ! Wydaja z siebie róznorodne, przemiłe dla ucha ( nieupierdliwe )dźwieki.Ale uczciwie musze przyznac,ze ich sierśc do megakłopot Ciągle robią sie im kołtuny, całe mieszkanie i ubrania pokryte są sierścią przypominająca watę
Takie czy inne, to przeciez koty! Najwspanialsze stworzenia na świecie
Takie czy inne, to przeciez koty! Najwspanialsze stworzenia na świecie
- Furia i Afera
Asia popieram - KOTY są the best ale nie da się ukryć, że reszta zwierząt (prócz ludziów) tez jest superowska
- Furia i Afera
HIP HIP HURA dla siostry Justyny!!! a to królik czy króliczka - hmmmm jak to w ogóle się sprawdza u kłapouchów?
-
- Informacje
-