Fotki Waszych pupili.
Tez zajmowłam sie królikami( kolegi). Miały być 2 samice, potem się okazało,że to parka A kolega mieszkał za granicą...Co 2 miesiące były małe Całe rodzina mieszkała w budzie dla psa. Rano wypuszczałam dorosłe na posesję.Wieczorem , po pracy "zapraszałam" je z powrotem do budy ( czasem to dłuuugo trawało )Kiedyś nie udało mi się ich zapędzć do budy - bardzo pogryzły je kuny! Wokól było pełno krwi Z czasem tak mnie polubiły ,ze same przybiegały do budy. A młode rozdawałam uczniom z zastrzeżeniem,ze to króliki nie na mięso , tylko z zapewnionym dożywociem
Ale się wtedy zaangazowałam !
Ale się wtedy zaangazowałam !
- piotrofoto
Może Rysiek ma taki urok . My z luną nie mamy aż takich problemów. Nie robią się żadne kołtuny, dwa razy w tygodniu czesanie wystarcza. No ale Rysiek jest dużo starszy od Lunki a ona jeszcze nie ma takiego futra jak on.asiarysia pisze:Ale uczciwie musze przyznac,ze ich sierśc do megakłopot Ciągle robią sie im kołtuny, całe mieszkanie i ubrania pokryte są sierścią przypominająca watę
A co do królików to nasz królik też zmienił płeć. Miała być ona więc była Zosia a okazało się że on i jest Zosiek
Asiu a czy Rysiek topił swoje zabawki w misce z wodą? Bo moja Luna miała taki okres, że wszystkie myszki lądowały w misce a ona była szczęśliwa
Luna pozdrawia:
- Furia i Afera
Piotrofoto: a kiedy zobaczymy zdjęcia reszty Twojego zwierzyńca?
Piotrze, jakość sierści, zależy raczej od kota ,niż od jego wieku. Zatem ciesz się,ze Lunka nie jest kłopotliwa pod tym względem. Mam tez kotkę maincoonową- Rysię ( 2,5 lat). Z jej sierścia nie mam żadnych problemów. Wystarczy czesanie raz na 2 tyg. Sporadycznie zdarzaja sie kołtuny pod pachami albo w pachwinkach - ale to moje zaniedbanie ( czeszę ją za rzadko- bardzo tego nie lubi) A Rysiek ma sierść bardziej miekką, watowatą, skłonną do kołtunienia
Poniżej przypominam zdjęcie Rysi. Prawda,ze cudna?
Rysiek lubi wodę, czasem nalewam mu troszkę do brodzika i sobie w niej łazi. Ale kąpiel broń Boże Nie topił też zabawek Pomysłowa ta Luna
Poniżej przypominam zdjęcie Rysi. Prawda,ze cudna?
Rysiek lubi wodę, czasem nalewam mu troszkę do brodzika i sobie w niej łazi. Ale kąpiel broń Boże Nie topił też zabawek Pomysłowa ta Luna
- Furia i Afera
Asia czemu kazałaś nam tak długo czekać na prześliczne zdjęcie PRZECUDNIEJ Rysi? Normalnie oczy mi wyszły z zachwytu nad Rysią Cudo, Cudo, Cudo Kurcze, ale ona jest pięknie ubarwiona!
Asiu, to zdjęcie juz było ! Razem z Myszka, tylko wtedy zdjęcia wyszły bardzo małe i bez mozliwości powiekszenia
Chyba w temacie" karma na stałe czy dawkowanie" ( albo cos w tym rodzaju)
Ciesze sie ,że Rysia Ci się podoba To taka nasza domowa księżniczka- delikatna, cichutka, ale za to prowodyrka wszelkich domowych łobuzerstw ( typu zrzucanie przedmiotów z szafek)
Chyba w temacie" karma na stałe czy dawkowanie" ( albo cos w tym rodzaju)
Ciesze sie ,że Rysia Ci się podoba To taka nasza domowa księżniczka- delikatna, cichutka, ale za to prowodyrka wszelkich domowych łobuzerstw ( typu zrzucanie przedmiotów z szafek)
- Furia i Afera
Oj podoba, się podoba!!! Widać, że to 100% kocica-zalotnica, dama, księżniczka i w ogóle kokietka a to ubarwienie niesamowite, bardzo mi się podobają kontrasty! HSB też zachwycony
- Furia i Afera
Oj kobity, kobity uwielbiam czytać Wasze posty nie ma nic przyjemniejszego niż świadomość, że gdzies po Polsce rozsiane są takie same jak ja kociary wariatki
Ja wariatką
Jak znajdę chwilę, by zrzucić fotki pokażę wam, że Hans to tak naprawde "prawdziwny pies". Pewnie poprawię wam humor Ino czasu ciągle mi brak. Wiecie jak to jest- przed urlopem w pracy zawsze najwięcej do zrobienia
Jak znajdę chwilę, by zrzucić fotki pokażę wam, że Hans to tak naprawde "prawdziwny pies". Pewnie poprawię wam humor Ino czasu ciągle mi brak. Wiecie jak to jest- przed urlopem w pracy zawsze najwięcej do zrobienia
-
- Informacje
-