Wrzucę w weekend bo szykuje się mała niespodzianka Na razie zamykam buzię na kłódkęFuria i Afera pisze:Piotrofoto: a kiedy zobaczymy zdjęcia reszty Twojego zwierzyńca?
Fotki Waszych pupili.
- piotrofoto
- Furia i Afera
Justyna myślisz, że będzie ? Hmmm no to doczekać się na niespodziankę nie możemy
Hans był dymny, a teraz jest lsniący i kruczoczarny.Nie do poznania ! A ryjek ma prześmieszny Wielki nos Ot , taki cudak Rzeczywiscie urósł jak na drożdzach! Erwin wygląda na 2 razy mniejszego. A jak wyrósł ten kocur na taborecie.... !
Pozdrawiam cała szalona rodzinkę
Pozdrawiam cała szalona rodzinkę
- Furia i Afera
Zdjęcia cudne! Rzeczywiście Hans ma coś z psiaka a na tych "na poprawę humoru" wygląda jak te pieski co kiedyś były w McDonaldsie do zestawów dla dzieci
- piotrofoto
A więc oto Nikodem Wstępnie ale myślę że już tak zostanie. Jest u nas od dziś od ok 19. Lunka na razie coś pofuczała pochodziła na nim. Niki się chce bawić chodzi sprawdza wącha wszystko.
Jak wszedł do pokoju gdzie śpi Luna to go pogoniła. Ale myślę, że nie będzie najgorzej.
Będziemy zdawać relacje A i straszny z niego przytulas w porównaniu do Luny
Niki ma ok 4,5 miesiąca.
Jak wszedł do pokoju gdzie śpi Luna to go pogoniła. Ale myślę, że nie będzie najgorzej.
Będziemy zdawać relacje A i straszny z niego przytulas w porównaniu do Luny
Niki ma ok 4,5 miesiąca.
Hurrra! Mamy na forum rudzielca tygrysio pręgowanego z białym!!!!!
Kobiety to jednak mają intuicję Wyczuły, ze szykuje się nowe kocie cudo!
Piotrze , on jest sliczny! Ma piekny, długi, kocurzy ryjek Podobno rudzielce dorastaja do imponujących rozmiarów. Trzymamy kciuki za szybką aklimatyzacją Nikodema
Kobiety to jednak mają intuicję Wyczuły, ze szykuje się nowe kocie cudo!
Piotrze , on jest sliczny! Ma piekny, długi, kocurzy ryjek Podobno rudzielce dorastaja do imponujących rozmiarów. Trzymamy kciuki za szybką aklimatyzacją Nikodema
- piotrofoto
No Luna coś tam na niego fuczy łazi i wącha. Mam nadzieję że się dogadają
-
- Informacje
-