Fotki Waszych pupili.

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

asiarysia

10 października 2010, 15:13

Tylko nie to! :shock:
Na szczęście "te dni", które obecnie przechodzę, przeczą temu w 100%. :roll: Mam prawie dorosłego syna, za późno na drugie dziecko, poza tym , nie jestem pewna, czy chciałabym jeszcze raz rodzić :shock: , a potem "bawić się" z pieluchami.
Awatar użytkownika
Furia i Afera

10 października 2010, 16:00

zoltazaba pisze:Buziaki dla wszystkich. Będę mogła wstawić po powrocie jakieś fotki nietematyczne?
No ba! Oczywiście, że będziesz mogła, będzie trzeba założyć po prostu nowy wątek np: "Fotki właścicieli" lub "Coś z życia forumowiczów" lub "Coś od siebie, nie koniecznie na temat pupili" :D wymyślimy cosik, bo sprytne z nas bestie ;)
Tak na marginesie to bawcie się dobrze, nie tęsknijcie, tylko odpoczywajcie!!! A może "coś" zmajstrujecie w tych sprzyjających okolicznościach przyrody :oops:
asiarysia pisze:Na szczęście "te dni", które obecnie przechodzę, przeczą temu w 100%. :roll:
Łącze się w bólu, bo nie ma nic lepszego niż te dni i weselisko przyjaciółki :|

Co do ślubu i wesela było genialnie! Wszystko super: para młoda śliczna, jedzenie pysznie, alkohol urozmaicony (bo ja za wódką i drinkami nie przepadam, więc trafiono w mój winiarski gust :) ), goście sympatyczni, muzyka spoko, atmosfera bombowa :) Wstaliśmy dziś po 11 dziewczyny nawet bardzo nie nudziły, że śpimy tak długo :) więc w nagrodę dostały serek Bieluch -ich ulubiony :)
zoltazaba

10 października 2010, 20:54

No proszę, a ja sobie zafundowałam wyjazd po części w "te dni". Forumowo zgrałyśmy terminy :?: :shock: Tak więc nie będzie u nas szansy na kolejnego lokatora :wink: Przez resztę czasu będziemy wykorzystywać fakt, ze zmieniliśmy otoczenie i nuda małżeńska nam nie grozi :wink: No i środki antykoncepcyjne czteronożne zostawiliśmy w domu :wink:
Asiu, ja tylko opisałam swój sen. Też się zdziwiłam :shock:
Asiu, cieszę sie, że wesele udane a "dzieciaki" dały pospać. Ja mam opracowany system- na spiąco daję kociakom jeść i wracam do cieplutkiego HSB, który tak cudnie mruczy, gdy się we mnie wtula...
Jutro ok. 5-6 wyruszamy w świat.
Awatar użytkownika
piotrofoto

12 października 2010, 15:24

No nasze łobuzy już się coraz lepiej poznają. Dziś były pierwsze zabawy :D
Ale Nikuś to straszny łobuziak a Luna taka spokojna księżniczka :) No i oczywiście z cudzej miski smakuje lepiej :P

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Furia i Afera

14 października 2010, 09:06

Tylko Wam pozazdrościć tej szybkiej adaptacji - Gratulacje! Zdjęcia śliczne :)
asiarysia

15 października 2010, 09:54

Umaszczenie Luny jest zadziwiające ! :shock: Chyba nigdy nie widziałam kota o takiej barwie !
Obserwowanie kocich zabaw to wspaniałe zajęcie, prawda?
A "spokojna" księzniczka Luna nieźle sobie radzi ! na drugim zdjęciu wyraźnie widać,jak chce zlać młodego :lol:
Awatar użytkownika
piotrofoto

15 października 2010, 14:03

No ona ma nawet poduszki w łapkach kolorowe :)

Edit:

Taka księżniczka 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
asiarysia

16 października 2010, 13:17

Forumowiczko, forumowiczu , powiedz przecie, kto ma najbardziej wyłupiaste oczka na świecie?
Obrazek
Jak to kto? Rysia!!! :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

16 października 2010, 14:57

Moje dziewczyny tez maja kolorowe podusie na łapeczkach :)
Asia, to nie są wyłupiaste oczy tylko pięknie, duże, zielone oczęta :)
zoltazaba

18 października 2010, 08:39

Gratuluję szybkiej i łagodnej asymilacji Nikiego :!:
U nas tylko Erwin ma łaciate poduszki, czarno-różowe.
Nie było mnie tylko "chwilę" a tu tyle pięknych nowych fotek....
Ostatnio zmieniony 18 października 2010, 10:37 przez zoltazaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Furia i Afera

18 października 2010, 09:42

To proszę się nie ociągać tylko wkleić jakieś :P
zoltazaba

18 października 2010, 15:08

Chłopacy rosną jak na drożdżach. Tylko Hans zaczął smarczeć i zaraz pokażemy go pani dr
Obrazek
Obrazek
Obrazek
asiarysia

18 października 2010, 16:12

Ale kocurki mają lśniące ubranka! :shock: Hans wyszedł popielaty :lol: Widac, ze kiedys miał dymne futerko.
A jak kotki zniosły Wasza nieobecnośc? Moja Myszka, jak latem nie było mnie tydzień, nie chciała jeść :(
Biedny Hans, jak długo będzie się za nim wlekła to choroba...? :cry:
zoltazaba

18 października 2010, 16:20

Bo Hans ma wpisane w książeczkę kolor: dymny :wink:
Kociaki dobrze zniosły naszą nieobecność. Chłopacy urośli, Dziewczyny nie schudły za bardzo. Tylko teraz jesteśmy non-stop oblegani przez koty. W nocy spały wszystkie bliziutko. Teraz też cały dzień Elza śpi mi na kolanach. Ale fakt, gdy po raz pierwszy zostawiliśmy Dziewczyny u Danielka, wychudły nam strasznie. I niech ktoś próbuje mnie teraz przekonać, ze koty nie przywiązują się do ludzi. Znajdzie się taki :?:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

19 października 2010, 19:39

Tez jestem tego zdania, że koty przywiązują się do ludzi, a nawet jednego ludzia tak jak Furia do mnie na przykład. Musze jednak przyznać, że nasze dziewczyny nie mają problemów i raczej nie chudną jak nas nie ma, nie maja tez problemów z adaptacja w innych miejscach - one w ogóle są jakieś dziwne :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje