no dobra, Piotrek, WYGRAŁEŚ! Latające koty z pióropuszami są nie do przebicia Lunka ma piękne prążki Rudy rośnie , jak na drożdżach
Zazdroszczę Ci tego podwórka. Kotki są takie szczęśliwe.....
Fotki Waszych pupili.
- piotrofoto
No mały rośnie bardzo szybko... Luna właśnie skończyła roczek i wazy 3.95kg a Nikodem 5 miesięcy i już ma 3.1kg
- Furia i Afera
kasiula03: witamy na forum! Piękna ta Twoja kicia! Napisz o niej coś więcej, np: jak się u Ciebie znalazła, w jakim wieku jest itd, itp
Justyna "rozmnażamy się" hi hi hi
Ciekawa jestem gdzie Pierożek się ukrył ze swoimi kiciami, bo na forum go już dość długo nie ma.
Justyna "rozmnażamy się" hi hi hi
Ciekawa jestem gdzie Pierożek się ukrył ze swoimi kiciami, bo na forum go już dość długo nie ma.
- Furia i Afera
Jak to jakie forumowicz pospolity
- Furia i Afera
FORUMOWICZ MIESZANY - rozmnaża się przez pączkowanie szczególnie w okresie jesienno-zimowym, może być rodzaju żeńskiego i męskiego, występuje na obszarze całej Polski, przybiera różne barwy, ma zróżnicowaną wielkość jak i szerokość, najczęściej posiada cztery odnóża, łodygę i kwiatostan porównywany do pustej makówki
Ja tu widze,że Wy sie swietnie bawicie, a ja w tym czasie sprzątałam kocie gówienka ze schroniskowych kuwet Nieładnie, oj nieładnie
Jesli chodzi o rozmnazanie tego dziwnego gatunku, chciałabym jeszcze dodać, że czasem też rozmnaża się płciowo i to o różnych porach doby ( no może z wyjatkiem 4 nad ranem - prawda Justyno? )
Jesli chodzi o rozmnazanie tego dziwnego gatunku, chciałabym jeszcze dodać, że czasem też rozmnaża się płciowo i to o różnych porach doby ( no może z wyjatkiem 4 nad ranem - prawda Justyno? )
-
- Informacje
-