Fotki Waszych pupili.
Skopiowałam sobie na dysk po otwarciu dużego i przerobilam w imageshackuATA pisze:Aniu, oczywiście przekażę, ale zdradź mi jak uzyskałaś taki rozmiar zdjęcia - większy od miniaturki, a mniejszy od oryginalnego Wiem, że Ty wszystko potrafisz, ale to mnie bardzo ciekawi
Tam jest duży wybór rozmiarów i nie psuje sie jakość zdjęcia
No jestem w lekkim szoku. Rewelka Super się Fiodor prezentuje A na tym avatarku to prawie jak z fragmentu jakiejś martwej natury XVII - wiecznej Żeby tak mój domowy piorunek też chciał pozować z takim stoickim spokojem... Zdjątko ani1985 też superowe
Amika - podziwiam. Nie dość, że pracowita mróweczka, to jeszcze komputerowa hakerka Czym nas jeszcze wkrótce zaskoczysz?
Amika - podziwiam. Nie dość, że pracowita mróweczka, to jeszcze komputerowa hakerka Czym nas jeszcze wkrótce zaskoczysz?
o dziekuje bardzo Amika za to powiększenie. teraz dopiero widać wyrażnie jak mój "grubasek" słodko śpi:)
no i oczywiście "dziekujemy " za komplementy:)
Borysek- moj kot tez nie lubi pozywać, jak tylko dochodze do niej z telefonem, to odwraca się tyłem:/ dlatego wiekszość zdjęć jest na spiąco:)
no i oczywiście "dziekujemy " za komplementy:)
Borysek- moj kot tez nie lubi pozywać, jak tylko dochodze do niej z telefonem, to odwraca się tyłem:/ dlatego wiekszość zdjęć jest na spiąco:)
ania1985 pisze: Borysek- moj kot tez nie lubi pozywać, jak tylko dochodze do niej z telefonem, to odwraca się tyłem:/ dlatego wiekszość zdjęć jest na spiąco:)
Z moją Polą jest tak samo Czasami też skacze mi wtedy do telefonu (mam nawet kilka takich zdjęć, na których są tylko biało-czarne smugi wyglądające niczym zjawa ).
Borysku - dzięki w imieniu Fiodorka i moim Moje futro też można fotografować tylko wtedy kiedy leży. Jak tylko wstanie na nogi to w żadnej pozycji nie można go złapać, bo lata jak z piórem . A nie mam niestety dobrego aparatu (tylko komórkę) i takich umiejętności jak Amika, więc zdjęcia w ruchu odpadają
Aniu, nie sądziłam, że kociaste tak szeroko ziewają Z przodu tak to nie wygląda. Rewelka!
Aniu, nie sądziłam, że kociaste tak szeroko ziewają Z przodu tak to nie wygląda. Rewelka!
Musiałam przerwać miłą podawędkę, bo dziecko reanimowało mi mój program finansowy. Póbowałam pisać z komputera koleżanki ale nie bardzo mnie słuchał
A teraz przedstawiam do podziwiania języczek ziewającej Jusi
Borysku, no co Ty? wszystko legalnie, serwer ogólnie dostępny a programy darmowe: FotoKadr (prezent od Świata Książki) i Picasa ze stronki "dobreprogramy" (bezpłatnie)Borysek pisze: Amika - podziwiam. Nie dość, że pracowita mróweczka, to jeszcze komputerowa hakerka Czym nas jeszcze wkrótce zaskoczysz?
A teraz przedstawiam do podziwiania języczek ziewającej Jusi
Wow, jakie wspaniałości!
Dziewczyny, macie super kociaki!
Dziewczyny, macie super kociaki!
Borysku i jedno i drugie.Borysek pisze:Amiko, Jusia jest aż tak kudłata i sprawia wrażenie sporej kuleczki, czy troszkę jej się zimą przytyło?
To drugie akurat za bardzo i wprowadziliśmy odchudzanie
Kiedyś Jusia była strasznym niejadkiem, teraz jest na odwrót. Ja późno wracam, a ona jest straszną żebraczką i brała TŻ na litość. Teraz miarka odmierzona i ni grama wiecej tylko coś nie widać efektów i tylko Dyzio na tym cierpi .
Tam na pewno coś jest schowane, tylko jak się tam dobrać
Jusia jest bardziej kudłata (tak ogólnie), ale Dyzio ma piękniejszą kitę
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2008, 22:49 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-