Ja też bardzo lubię zbierać grzyby.
Jestem chora jak jest wysyp, a ja nie mam z kim pojechać do lasu.
Fotki Waszych pupili.
Esme pisze tutaj bo PW cos wolno chodzi
Załadowałam na serwer jeszcze raz, spróbujmy inaczej
Zamiast gotowego linka wklejam zdjęcie. Ty cytujesz te wiadomość i przekopiowujesz adres, który Ci sie pokaże.
http://img219.imageshack.us/img219/7173/garu3aly3.jpg
Ps
Uwierz mi, że w Twoich wiadomościach cały czas pokazuje mi się zdjęcie w podpisie, ale zastąp go tym , który pokaże się zamiast zdjęcia.
Czekam czy się teraz uda
Beatko sprawdż czy w swoim profilu w dziale "Preferencje" przy "Zawsze dodawaj mój podpis" masz zaznaczone TAK
Załadowałam na serwer jeszcze raz, spróbujmy inaczej
Zamiast gotowego linka wklejam zdjęcie. Ty cytujesz te wiadomość i przekopiowujesz adres, który Ci sie pokaże.
http://img219.imageshack.us/img219/7173/garu3aly3.jpg
Ps
Uwierz mi, że w Twoich wiadomościach cały czas pokazuje mi się zdjęcie w podpisie, ale zastąp go tym , który pokaże się zamiast zdjęcia.
Czekam czy się teraz uda
Beatko sprawdż czy w swoim profilu w dziale "Preferencje" przy "Zawsze dodawaj mój podpis" masz zaznaczone TAK
Ostatnio zmieniony 17 marca 2008, 22:39 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
przegladałam album Henia i zamieszczę Wam jeszcze kilka ciekawych zdjęc do obejrzenia
Niestety z Sokrateskiem jest trudniej, bo po pierwszej jest czarny jak węgielek, a po drugie jak tylko wyciągam aparat, to zaczyna wąchac obiektyw...
Niestety z Sokrateskiem jest trudniej, bo po pierwszej jest czarny jak węgielek, a po drugie jak tylko wyciągam aparat, to zaczyna wąchac obiektyw...
Adinka śliczne kotuszki i super ujęcia . Moje koty niestety często włączają latarenki i to strasznie psuje fotki.
Sokrates ma piękne, urzekające oczy, a Henio z tymi niebeskimi ślipkami jest taki słodki . Czasem żałuję, ze kociakom z wiekiem zmienia się kolor oczu.
Zdjęcie z ta tubką jest świetnie. Moje też przepadają za pastą i jedzą w taki sam sposób .
Sokrates ma piękne, urzekające oczy, a Henio z tymi niebeskimi ślipkami jest taki słodki . Czasem żałuję, ze kociakom z wiekiem zmienia się kolor oczu.
Zdjęcie z ta tubką jest świetnie. Moje też przepadają za pastą i jedzą w taki sam sposób .
Maluchy są najsłodsze, a Sokrateska wzięłam pod opiekę dość wcześnie - miał ok. 1,5 m-ca. W wieku 3 tyg. stracił mamę i z 6 kociąt przeżył tylko on i jego siostra:( Na początku było ciężko - dostawał mleko zastępcze i Royala Babycat, codziennie miał masowany brzuszek i był dogrzewany butelkami z ciepłą wodą. Na szczęście był na tyle silny, że przeżył i teraz jest silny zdrowym kotkiem
-
- Informacje
-