Usko, no piękny ten Rudolfinek, zwłaszcza że prawie identyczny jak mój Fiodor Tylko, że przy nim mój kot wygląda na lekko zapasionego Szkoda tylko, że oba są takie chorowite....
Izo-nowe zdjęcia też rewelacyjne-zwłaszcza ostatnie. Mój kot też tak się lubi kotłować, ale że nie ma siostry to przez to ja nie mogę nosić krótkich rękawów
Fotki Waszych pupili.
- kociaczek250
- Kontakt:
Ale cudowne kiciuchy
Ata - ja też czasami muszę nosić długie rękawy, chyba że się zbiorę w sobię i ciach, ciach pazurki
Ata - ja też czasami muszę nosić długie rękawy, chyba że się zbiorę w sobię i ciach, ciach pazurki
- kociaczek250
- Kontakt:
Ale Fiodor był kiedyś przesłodki....
Teraz też pewnie jest, ale małe jest najpiękniejsze .
Faktycznie, mama Fiodora wygląda tak samo jak mama Myszki .
Teraz też pewnie jest, ale małe jest najpiękniejsze .
Faktycznie, mama Fiodora wygląda tak samo jak mama Myszki .
No cóż, jesli się ma tak królewski wygląd to można być zarozumiałym (ATA, przepraszam,ale tak właśnie wygląda Fiodor - pan i władca i pewnie taki jest?).Nie komentowałam dotad urody forumowych kociąt,kotek i kocurów bo leczyłam się z kompleksów.Zawsze myślałam,że moje futerka są naj... pod kazdym względem.No i niestety nie są Ale tak serio to zawsze wchodząc na forum zaczynam od przeglądania zdjęć Waszych ślicznotek.Nawet kiedy mam zły humor to po takiej sesji wszystko mija
Jak to nie są? Oczywiście, że tak!
No niech będzie,macie rację. Pewnie,że są naj,naj bo sa moje
Ale naprawdę potrafię godzinami oglądać zdjęcia kotów i czytać o nich.Pewnie tak jak większość z nas, pozytywnie zakoconych
Uska, jakiego koloru Rudolfinek ma oczy?Na zdjęciu wyglądają jak miód lipowy z limonką
Ale naprawdę potrafię godzinami oglądać zdjęcia kotów i czytać o nich.Pewnie tak jak większość z nas, pozytywnie zakoconych
Uska, jakiego koloru Rudolfinek ma oczy?Na zdjęciu wyglądają jak miód lipowy z limonką
Tak jest! Będzie dobrze, bo inaczej być nie może
-
- Informacje
-