Dzięki Amiko. Widzę, że Ty tak jak ATA lubisz hippisówAmika pisze:Cała MP4 piękna, ale co tam przyznam się, że Ptysiek to od dawna mój faworyt
Fotki Waszych pupili.
Ja zdecydowanie tak! Jednak trochę wybiórczo, bo jakoś do końca nie mogę się przekonać do persów, gdzie czasami nie wiadomo gdzie kot się zaczyna, a gdzie kończy. Dla mnie koty w typie MCO są optymalne - długowłose, ale z innym rodzajem sierści niż persy. Ptyś i kocianki Amiki - to jest to!
Jeszcze raz dzięki, chociaż podobno Ptysiek przypomina norweskiego leśnego. Czy Wikingowie też mogą być?
Jak najbardziej Norwegi, Syberyjskie, Ragdolle, Tureckie Angory, Birmańskie i najlepiej z symetrycznie umaszczonymi pysiami (tak jak Ptyś), ale niekoniecznie Kocianki Amiki nie są symetryczne, a są prześliczneIza-Erin pisze:Jeszcze raz dzięki, chociaż podobno Ptysiek przypomina norweskiego leśnego. Czy Wikingowie też mogą być?
Aniu, słodziutka ta mała - wyrośnie z niej chyba podobna kociczka jak mama Fiodora .
Fakt, piękna jest. Taka puchatka słodka
Bo moje z podwórka , dostępu do lustra nie miały jak sobie pysie malowałyATA pisze:Jak najbardziej Norwegi, Syberyjskie, Ragdolle, Tureckie Angory, Birmańskie i najlepiej z symetrycznie umaszczonymi pysiami (tak jak Ptyś), ale niekoniecznie Kocianki Amiki nie są symetryczne, a są prześliczne
Aniu, słodziutka mała - wyrośnie z niej chyba podobna kociczka jak mama Fiodora .
Atko kicia jest śliczna, ma chyba 2 m-ce i jest blisko mnie w Lublinie
A ten Niebieski jaki śliczny Ciekawe, wyglądają na rasowe (w typie, bo bez rodowodu ), a ktoś je wyrzucił na śmietnik. To nie znaczy, że jakiekolwiek powinny się tam znaleźć, ale takie prawie rasowe chyba łatwiej komuś podarować. Dlaczego więc takie miejsce? Nie rozumiem tego
- Kasia i Maniuś
Dziękuję Dosiu
Pumek faktycznie urósł, a Pysia ma obłędny kolor. Ale Twoja Mikusia wcale nie jest zwykła! Jest przecudna i taka podobna do mojego Pucusia, który jest dla mnie najsłodszy z całej czwórki. Jaki on jest miziasty i łasy na czułości
Pumek faktycznie urósł, a Pysia ma obłędny kolor. Ale Twoja Mikusia wcale nie jest zwykła! Jest przecudna i taka podobna do mojego Pucusia, który jest dla mnie najsłodszy z całej czwórki. Jaki on jest miziasty i łasy na czułości
- Kasia i Maniuś
Tak, to ta kotka - dziękuję, natomiast suczka została nam po babci. Ma około 4 lat, jest kochaną "znajdą" (dlatego nie wiemy dokładnie ile ma lat). Ostatnio Sisi (kotka) zaczepia ją i skacze jej na plecy, a ta patrzy na nią z oczami "co Ty chcesz ode mnie"
-
- Informacje
-