Piękna szarusia i wcale nie wygląda na dziczkę.
Taki ogonek prezentują tylko koty kiedy czują się pewnie i są zadowolone.
Dosiu ona chyba wie, że masz wolne miejsce w domu i próbuje zdobyć Twoje serce.
Fotki Waszych pupili.
bo to taka przytulasta dziczka. Siada przed sklepem, daje sie głaskać i każdy kto choć troche kocha koty zaraz jej cos kupuje. Dobry sposób na jedzonko szkoda ze inne dziczki o takim nie wiedzą, zaraz włączyła traktorek jak ja głaskałam i ładnie mi zapozowała
Ale cudowna kociczka. Jest niesamowita
Dosiu ta fotka jest przecudna, brak mi słów, a modelka piękna.
Zeby moje chciały tak pozować )
I jak Ty możesz mówić, że nasz zwyczjną kotkę.
Mój Dyzio, w chwili wielkiego zadowolenie też ma takie zielone obwódki wokół źrenic
Zeby moje chciały tak pozować )
Mój Dyzio, w chwili wielkiego zadowolenie też ma takie zielone obwódki wokół źrenic
Ostatnio zmieniony 30 marca 2008, 19:26 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie o to samo chciałam zapytać.Amika pisze:Dosiu ta fotka jest przecudna - modelka piękna. Zeby moje chciały tak pozować )
Dosiu, jak Ty możesz
Iza-Erin pisze:Amika pisze: Dosiu ta fotka jest przecudna - modelka piękna. Zeby moje chciały tak pozować )
Dokładnie o to samo chciałam zapytać.
Dosiu, jak Ty możesz
No właśnie Przecież ona jest śliczna
dziękuję Wam serdecznie Dobrze że ona nie przeczyta tych pochwał bo po takich miłych słowach w głowie by się jej przewróciło . Pisałam, że jest taka zwykla bo taka Jusia czy Fiodor to takie niezwykłe koty a taką buraskę to pod "dobrym" śmietnikiem spotkać mozna...
Przecież Fiodor to zwykły dachowiec jest, pod naszym śmietnikiem urzędują znacznie ładniejsze koty (ale zdecydowanie mniejsze) tyle, że ten jest MÓJ i dlatego jest najpiękniejszy i najukochańszy. Piękno jest w oczach patrzącego i w jego serduchu . ...Też mnie nie denerwuj
A moje to niby rasowe? No, może Ptyś troszeczkę, ale to tyle.
I też mnie nie denerwuj
I też mnie nie denerwuj
Tym zdjęciom co prawda daleko do jakości fotki Dosi, ale przedstawiam Wam Dyzia alpinistę (dzisiejsze skoki za laserkiem)
Zwróćcie uwagę na ogonek na tym zdjęciu
Tylko udajcie, że nie widzicie koloru tej scianki ....
Zwróćcie uwagę na ogonek na tym zdjęciu
Tylko udajcie, że nie widzicie koloru tej scianki ....
Ostatnio zmieniony 30 marca 2008, 20:02 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
niesamowite masz te kotki fantastyczne a drapak-marzenie. A co do jakości to jak możesz porównywać Twoje fotki robione pożądnym aparatem a moje pstrykniete telefonem!!! to było wyjatkowo udane ale reszta "masakra" jak to mówi Doda Trza by se było sprawić jakis fajny aparat do fotek..
-
- Informacje
-