Dosiu, aż mi trudno uwierzyć, że to zdjęcie zrobiłaś telefonem. Ono jest naprawdę super jakości. Ostrość, kolory, wyraźne tło ... co Ty masz za aparat, bo aż się nie chce wierzyć.
Moje ukłony
Fotki Waszych pupili.
PopieramATA pisze:Błagam, tylko nie Doda, nie na moim ulubionym Forum
W Egipcie, w prawie każdym sklepie, jak usłyszeli, że jesteśmy z Polski to tylko Doda .. i Doda jest super. A mnie aż w środku wszystko się przewracało, że tylko z nią kojarzy im się Polska ...wrrrr
Dosiu, Sony Ericssonem k750i to nie jest tylko zwykły aparat, to już całkiem wypasiony aparat.Dośka@ pisze:zwykłym Sony Ericssonem k750i , ma tylko 2 piksele ale przy dobrym świetle robi niezłe zdjęcia. Jak jest słabe światło to wyjdzie dobra 1 na kilka. Spójrz na moje inne zdjęcia jakie kiepskie. Ata za Dode przepraszam
Niestety z tym muszę się zgodzić. Ja mam co prawda SE 770i (3,2 Mpix), ale jak dotąd udało mi się zrobić jedno w miarę porządne zdjęcie. Nawet mnie Amika pochwaliła . Reszta - szkoda gadać. Jak tylko światło jest słabe wychodzą bardzo kiepsko .Dośka@ pisze: Amika ale gdzie telefonowi do aparatu..
Pochwaliła, bo na pochwałę zasługiwało dlatego tej "wstydliwej" emotki nie rozumię.ATA pisze:Niestety z tym muszę się zgodzić. Ja mam co prawda SE 770i (3,2 Mpix), ale jak dotąd udało mi się zrobić jedno w miarę porządne zdjęcie. Nawet mnie Amika pochwaliła . Reszta - szkoda gadać. Jak tylko światło jest słabe wychodzą bardzo kiepsko .Dośka@ pisze: Amika ale gdzie telefonowi do aparatu..
Ja zawsze tak reaguję na pochwały MISTRZÓW Kraśnieję z zadowolenia i konfuzji jednocześnie
A tu dwa z tych kiepskich, ale przynajmniej raz nie na stole
W chwilę po zrobieniu tej drugiej fotki Fiodor przekręcił się figlarnie na plecki i spadł z krzesła. Fotki nie zrobiłam, bo krztusiłam się ze śmiechu Gdybyście widzieli jego minę
A tu dwa z tych kiepskich, ale przynajmniej raz nie na stole
W chwilę po zrobieniu tej drugiej fotki Fiodor przekręcił się figlarnie na plecki i spadł z krzesła. Fotki nie zrobiłam, bo krztusiłam się ze śmiechu Gdybyście widzieli jego minę
Ostatnio zmieniony 30 marca 2008, 21:41 przez ATA, łącznie zmieniany 2 razy.
Atko, teraz to Ty mnie zawstydzasz
Borysek, to tak trochę za karę nadał mi ten "tytuł" (chyba za moje gderanie i wymądrzanie się), a teraz Wy traktujecie mnie jak wyrocznię ws fotek.
Fakt potrafię dostrzec dobre zdjęcie, czasem sama takie popełnię, ale bez przesady. Jak mam czas i modele kuszą, to strzelam ile się da. Potem połowa jest kasowana, z tego co zostaje część jest ulepszana w progranie Picasia 2,3 albo w FastStone Image Viewer (darmowe, wyszperane i ściagnięte osobiście z internetu ).
Poza tym weźcie pod uwagę, że mam trzech mocno informatycznych synów i stale jestem przez nich oceniana. Uważam, że matka nie może być dużo głupsza od swojej latorośli, dlatego stale się dokształcam, a jak już coś nowego wynajdę i rozgryzę, to strasznie mnie to cieszy, że nawet babcia potrafi .
Jednym zdaniem .... ja jestem fotograf - chałupnik i nie obciążajcie mnie taką odpowiedzialnością
Borysek, to tak trochę za karę nadał mi ten "tytuł" (chyba za moje gderanie i wymądrzanie się), a teraz Wy traktujecie mnie jak wyrocznię ws fotek.
Fakt potrafię dostrzec dobre zdjęcie, czasem sama takie popełnię, ale bez przesady. Jak mam czas i modele kuszą, to strzelam ile się da. Potem połowa jest kasowana, z tego co zostaje część jest ulepszana w progranie Picasia 2,3 albo w FastStone Image Viewer (darmowe, wyszperane i ściagnięte osobiście z internetu ).
Poza tym weźcie pod uwagę, że mam trzech mocno informatycznych synów i stale jestem przez nich oceniana. Uważam, że matka nie może być dużo głupsza od swojej latorośli, dlatego stale się dokształcam, a jak już coś nowego wynajdę i rozgryzę, to strasznie mnie to cieszy, że nawet babcia potrafi .
Jednym zdaniem .... ja jestem fotograf - chałupnik i nie obciążajcie mnie taką odpowiedzialnością
W uzupełnieniu tego, co powyżej napisałam - Borysku, bo przyjadę nad morze i Cię "uduszę"Borysek pisze:ATA pisze: Ja zawsze tak reaguję na pochwały MISTRZÓW Kraśnieję z zadowolenia i konfuzji jednocześnie
Ostatnio zmieniony 30 marca 2008, 22:51 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-