i kilka nastepnych:
Henio śpi
Henio wśród zieleni
zdjęcie portretowe...prawie;)
Henio marzyciel
a tu Henio po przyjeździe do naszego domku
Fotki Waszych pupili.
Dzięki Amiko,
Henio był troszkę zapchlony, ale Sokrates przeszedł sam siebie - po wysmarowaniu go preparatem na pchły u weterynarza do końca dnia wyczesałam z niego grubo ponad 50 pcheł...Zal mi strasznie kociaka było bo spać nawet nie mół przez te cholery co go gryzły niemiłosiernie
Henio był troszkę zapchlony, ale Sokrates przeszedł sam siebie - po wysmarowaniu go preparatem na pchły u weterynarza do końca dnia wyczesałam z niego grubo ponad 50 pcheł...Zal mi strasznie kociaka było bo spać nawet nie mół przez te cholery co go gryzły niemiłosiernie
Ale cudooooo!
- Kasia i Maniuś
Jest naprawdę cudowny, a jaki cierpliwy - tylko pozazdrościć
Ale fajna pannica z Mikusi wyrosła.
Ona jest taka słodka
Ona jest taka słodka
Możliwe, chociaż mój kot też był z mieszkania w bloku, a pchły i świerzb miał. Gdyby Mikusia miała pchły pewnie byś to zauważyła, bo drapania się i gryzienia nie sposób przeoczyć. Iza ma rację - rzeczywiście urodziwa kociczka z tego szkraba wyrosłaDośka@ pisze:możeliwe żeby mój kot nigdy nie miał pcheł? Jak małą przyniosłam to nic nie zauważyłam a potem to była już tylko w mieszkaniu
Adinko, faktycznie Henio to urodzony model i gdyby mój Fiodor chciał przez chwilę posiedzieć tak nieruchomo, byłabym przeszczęśliwa . Piękny ten Twój rudzielec - jest coraz starszy, a nadal ma tyle samo uroku i słodyczy jak w czasach kocięctwa. Fotki naprawdę SUPER!
WOW!!!
Cudny. I te piękne bursztynowe oczy
Tak jak u Twojego ulubieńca Ptysia
Cudny. I te piękne bursztynowe oczy
Tak jak u Twojego ulubieńca Ptysia
Dzięki Izo Zabawnie wyszedł, zupełnie jak młody kociak, tylko trochę się zlał z wykładziną Dobierałam ją specjalnie pod jego kolorek, żeby ochronna była A portrecik Ptysiaczka też bym chętnie zobaczyła...
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2008, 19:02 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
a tu moja agentka
http://www.youtube.com/v/17K4lceiB94
http://www.youtube.com/v/17K4lceiB94
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2008, 15:35 przez Dośka@, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-