Moja Zuzia
Ma 3 miesiące
Fotki Waszych pupili.
Myślisz, że to MCO?ATA pisze:Śliczności Kiedyś marzył mi się MCO dokładnie taki w umaszczeniu, jak ten maluszek, ale ponieważ mój kot wyrósł na ciut za dużego kota to chwilowo mi przeszło. Ale jest przerozkoszny
Też mi na to wygląda
I dziękujemy za uznanie.
Możesz wejść na stronę imageshack lub fotosika i załadować fotkę, a następnie wkleić skrót do postu.kociara pisze:Ale fajniutkie te Wasze kociaki , a to moja Sherin teraz ma rok ,tylko nie wiem jak wam wstawic fotke z kompa
Ivinia, a co było Twojej kici? Ktoś ją wyrzucił z domu? Czy była chora?
Jest prześliczna
Ale ma ładne umaszczenie, zwłaszcza na pysiu. Śliczna i rezolutna koteczka
Ata zapomniałaś dodać, że to ma być bez spacjiATA pisze:Kociaro, tak będzie lepiej [img]adres[/img]
PS. Kicia prześliczna
Z imagesheck kopiuje się bez dodawnia tych IMG.
Górny link z nr 1 jest miniaturką do powiększania.
Dolny link z nr 1 jest zdjęciem do wklejenia
To moje przebrzydłe kocisko - Kić, przyniesiona z terenu kopalni gdzie znaleziono ją w studzience kanalizacyjnej, miała wtedy jakieś 4 tygodnie, wyleczona i parę lat temu wykastrowana, dziś jest piękną i okropnie rozgadaną kocicą. Z nami już 7 lat.
Tu ofiara jej wieczornych polowań na balkonie, później mi takie stwory w pokoju brzęczą...
Tu ofiara jej wieczornych polowań na balkonie, później mi takie stwory w pokoju brzęczą...
Ale śliczna i jaka podobna do mojej Pysi. To dopiero drugi whiskas o stalowo-srebrnym umaszczeniu, którego widzę. Bo Pucuś też jest pręgowany, ale bardziej grafitowo-brązowy. No i widzę, że duża z niej dziewczyna. Ile waży? Bo mój Pysiolek 4kg
ATA masz prześlicznego kotka Bardzo mi się podoba szkoda że moi rodzice nie zgodzą się na takiego słodziaka.
-
- Informacje
-