Fotki Waszych pupili.
Dośka@ pisze:... świeża krew
...o jej! Trafiłem na forum wampirów?
Może być!
Od lat jestem krwiodawcą, mogę więc się swoją krwią podzielić
Kolory wg rodowodu to:ATA pisze: Kolor szalenie oryginalny
Ikarios: czarno-srebrny, tygrysio pręgowany
Ikantos: błekitny, tygrysio pręgowany.
Różnią się nie tylko "umaszczeniem", ale przede wszystkim charakterami.
Ikar jest ostrożnym, myślicielem ciekawym wszystkiego poprzez delikatne sprawdzanie i analizę, Antos to łobuziak, bez cienia strachu sprawdzający nowości przez "napaść".
Od przywiezienia kociaków do domu TV praktycznie nie włączam, tyle zabawy, rozrywki i ciekawych spostrzeżeń daje obserwowanie kociaków.
Wow, jakie piękne!
Witajcie na Forum
Witajcie na Forum
Korzystają, choć nie widzę by robiły to ze strasznym uwielbieniem. Staram się włączać je zawszy gdy jedzą (czyli rano, po południu i wieczorem) a ponadto poprzez programator, do którego podłączyłem fontannę, włączam dodatkowo cztery razy na dobę po 1 godzinie.
Myję częściej niż producent zaleca (co 4-5dni) i dolewam świeżą wodę raz-dwa razy dziennie.
Myję częściej niż producent zaleca (co 4-5dni) i dolewam świeżą wodę raz-dwa razy dziennie.
Tak! Tam nie ma zdjęć.
Jest tylko tekst z dużymi odstępami (dla podniesienia napięcia w trakcie czytania).
Fotki są tylko na dole w podpisie.
Jest tylko tekst z dużymi odstępami (dla podniesienia napięcia w trakcie czytania).
Fotki są tylko na dole w podpisie.
-
- Informacje
-