Wracając do tematu zamieszczam zdjęcie Henuszka, które dziś mu zrobiłam:
Czyż nie jest czarujący?
Fotki Waszych pupili.
Ale ma fajniusi wyraz pysia
Oczy ma wręcz hipnotyzujące !!!
- Kasia i Maniuś
Wygląda po prostu słodko
No po prostu prawdziwy lew (kanapowy)
Moja Pysia kiedyś z taką uwagą ogladała Misia Uszatka
Moja Pysia kiedyś z taką uwagą ogladała Misia Uszatka
Hmm, coś w tym jest, bo mój Ptyś-puchatek też do piwa zagląda. Ale on został znaleziony koło mojej pracy (gazownia), więc w sumie to nic dziwnegoIkarAntos pisze:Mój Ikar to typowy "facet"
Interesuje się Formułą 1 tylko patrzeć jak zacznie mi się do piwa dobierać!
...che, che! Lubi być "na gazie"Iza-Erin pisze:... Ale on został znaleziony koło mojej pracy (gazownia), więc w sumie to nic dziwnego
Czasami Tak jak właścicielka W końcu nie bez powodu krąży taki kawał:IkarAntos pisze:...che, che! Lubi być "na gazie"Iza-Erin pisze:... Ale on został znaleziony koło mojej pracy (gazownia), więc w sumie to nic dziwnego
-Gdzie pracujesz?
-W gazowni?
-A co robisz?
-Daję w gaz
Druga wersja jest: puszczam gazy ale mój Ptysiek tego nie praktykuje. Przynajmniej nic nie czułam nigdy
Dobre!!Iza-Erin pisze:
Druga wersja jest: puszczam gazy ale mój Ptysiek tego nie praktykuje. Przynajmniej nic nie czułam nigdy
Moje kociaki nie tworzą (na razie) w okół siebie "gęstej atmosfery". Miałem dawniej sznaucera i on zawsze po kurczaku "gazował" domowników.
Teraz, jak go zabrakło to nawet czasem tęsknie za teatralnym przedstawieniem: najpierw pies wypuszczał gaz, potem odwracał się w stronę swojej pupy, wąchał, wstawał i wychodził z pokoju (bo wg niego smród był ciężki do wytrzymania) zostawiając nas w gęstej atmosferze!
O matko, to straszne Ale wiem, że psy potrafią tak robić.
My mieliśmy dzisiaj bardzo fajny dzień, bo Pucuś ma urodziny.
Szkoda tylko, że nikt nie pamiętał
My mieliśmy dzisiaj bardzo fajny dzień, bo Pucuś ma urodziny.
Szkoda tylko, że nikt nie pamiętał
-
- Informacje
-