ja w tej książce co była przy purinie widziałam na foto takie nakładki na okna uchylne ale nie wiem gdzie tego szukać - a takie ograniczniki to drogie są i kto mi je kupi i prześle do tej mojej dziury zwanej Kalisz (kase oczywiście dam)
zrobilam telefonem zdjecie tej kartki z ksiazce- spróbuje to wrzucić
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
ciekawe czy to mozna zalozyc tez na uchylne od góry jak na moim foto i z tego co widze na jedno okno potrzeba 2 sztuki czyli musiałabym mieć 4 sztuki. tylko ,że na razie i tak by nie zdało egzaminu bo to jest krótkawe a kot mały i pewnie w tą szoare niżej sie wcisnie. na raie jak w ciagu dnia wychodziłam na krótko i nie zamkłam, nic sie nie stało i Garfi nie włazi w ogóle jeszcze na parapet ale kiedys sie pewnie nauczy i bede musiała pomyślec - mama zawsze na mnie mówiła Pomysłowy Dobromir to może sama coś wymyśle i wam pokażę
lato, gorąco , a mały będzie zmieniał rodzaj włosa. a potem to tylko włosy, włosy, włosy... Witaminki są i rożne kropelki, ale moje cudo nie tknie tego. jeśli ktoś ma pomysł na brak włochów wszędzie, to proszę pisać. Ja mam rolkę do ubrań i tyle.
Zaniosłam kuwetę z pokoju do kuchni w taki kącik koło WC i wsadziłam w to kota, mam nadzieję, że tam trafi muszę jeszcze na miski znaleźć miejsce bo przydałoby się pranie zrobić, a jak pisałam w miejscu na suszarkę mam cały dobytek kota może jednak postawie miski po drugiej stronie drzwi od WC koło szafki ze zlewem - może nie wdepnę. Planuje ogólnie kupić takie 2 miski na plastikowym czymś jakby tacy bo paprok jest z kota to może to zamortyzuje wlezienie w to hehe. na razie za miski mamy 3-pak małych pojemników z przykryciem z TESCO na przykryciu mu daje mokre w głębokim ma suche i wodę
p.s. jaki ze mnie łoś - przecież miałam psa na tymczasie i stały tam jej michy i nie wdepłam
p.s. jaki ze mnie łoś - przecież miałam psa na tymczasie i stały tam jej michy i nie wdepłam
Ja mam takie i jestem bardzo zadowolona http://www.krakvet.pl/trixie-stojak-mis ... -3597.html
pozwalam sobie wkleić fotki całej famili Garfielda (bez reproduktora)
zabawa z mamą i teraz już nie pamiętam czy to mój kot czy jego rodzeństwo (drugi jest bledszy i mniejszy)
poprawiłam - nie zalogowana byłam na image i pewnie stąd problem
zabawa z mamą i teraz już nie pamiętam czy to mój kot czy jego rodzeństwo (drugi jest bledszy i mniejszy)
poprawiłam - nie zalogowana byłam na image i pewnie stąd problem
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2011, 00:00 przez K@rOLcI@, łącznie zmieniany 1 raz.
polecam fotosik, jest szybciej i nie trzeba mieć konta.
Przeklejam instrukcję, którą napisałam dla vampirków.
1. wejdź na http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1
2. kliknij"wybierz zdjęcie" i wybierz w oknie zdjęcie w swoim komputerze.
3. Zaznacz ograniczenie wiekowe pod spodem (dla wszystkich/dla dorosłych)
4. kliknij 'rozpocznij przesyłanie'
5. pojawi się miniaturka zdjęcia i link pod spodem (jak skopiujesz link, to się link do fotosika wklei na forum)
6. kliknij zdjęcie tak, żeby pojawiło się duże
7. kliknij prawym przyciskiem myszki i w rozwiniętych opcjach wybierz "kopiuj adres obrazka"
7. we wpisie na forum wybierz na górze Img i między znaczki [img]TUTAJ[/img] wklej tenże skopiowany adres
Przeklejam instrukcję, którą napisałam dla vampirków.
1. wejdź na http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1
2. kliknij"wybierz zdjęcie" i wybierz w oknie zdjęcie w swoim komputerze.
3. Zaznacz ograniczenie wiekowe pod spodem (dla wszystkich/dla dorosłych)
4. kliknij 'rozpocznij przesyłanie'
5. pojawi się miniaturka zdjęcia i link pod spodem (jak skopiujesz link, to się link do fotosika wklei na forum)
6. kliknij zdjęcie tak, żeby pojawiło się duże
7. kliknij prawym przyciskiem myszki i w rozwiniętych opcjach wybierz "kopiuj adres obrazka"
7. we wpisie na forum wybierz na górze Img i między znaczki [img]TUTAJ[/img] wklej tenże skopiowany adres
-
- Informacje
-