I kot w przebraniu innego kota, zgodnie z życzeniem:
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
Dobinnka przyznaj sie, że obrabiasz sama te foty
Filipa juz praktycznie spakowałam, siebie prawie też, ogólnie muszą mi wyschnąc te co rpałam dziś i przydało by sie Filipa ogolic bo ma za długi kłak juz i strasznie mu sie poci - ide z nim chyba na druga strone. moze nie będzie kolejki i go ostrzygą
Filipa juz praktycznie spakowałam, siebie prawie też, ogólnie muszą mi wyschnąc te co rpałam dziś i przydało by sie Filipa ogolic bo ma za długi kłak juz i strasznie mu sie poci - ide z nim chyba na druga strone. moze nie będzie kolejki i go ostrzygą
Oj, nie odmówiłabym, tylko dalekoo.K@rOLcI@ pisze: Filip ogolony i podrzucony babci więć mam dziś wolną chatę - robimy balange ?
hehe
A swoja droga , to są taci xxxxx, którzy tak przemalowują swoje psy
Tylko sobie mogę wyobrazić co przeżywa taki pies w trakcie zabiegu. Chyba, że robią to pod narkozą ale wtedy to powinno być karalne. Ale wygląda fajnie.
wczoraj było tak duszno, że spac nie dało sie - co chwila sie rzucałam na tym łózku jak na pokrzywach bym lerzała. Garfield tez nie mógł sobie znaleźć miejsca. w końvu o 5 wstałam bo mówie d.. nie spanie.
ale jak weszłam to Dobinnka miała znaczek online ale ona to chyba schodziła spac
ale jak weszłam to Dobinnka miała znaczek online ale ona to chyba schodziła spac
- Furia i Afera
Basieńko to ty chodzisz spać jak ja już dawno po porannej kawie jestem tak sama od siebie też!
-
Wczoraj dopiero trafiłam na Twój temat K@rOLcI@. Ja tez zawsze mam problem co dawać kici jeść. Moja też jest młoda. Ma ok 3 miesięcy. Za drobiowymi rzeczami przepada i za rybką też . Czasem kupuję jej puszki z Winstona bo są tanie. Za to jeśli chodzi o suche to daję jej lepszą karmę. Chciałabym jeszcze lepszą ale nie mam kasy bo nie mogę pracy znaleźć ;(. Ale jak tylko znajdę to na pewno będę jej bez zbożowe kupować. Albo Orijen albo Applaws.Weterynarz mi powiedział (sam ma koty) żebym patrzyła na karmy klasy Premium, że te są dobre. On swoim kotom Hill's kupuje. No i sterylizacja nas czeka niedługo. Zobaczymy jak ona to zniesie. Ciekawa jestem jak mój nowy weterynarz to zrobi. Bo Suri (moja pierwsza kotka) to miała bardzo dużo brzuch rozcięty. Nie podobało mi się to. A na internecie widziałam, ze się robi niewielkie nacięcia. Ciekawe jak będzie z Mili.
-
- Informacje
-