Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
Widzę, że źle zatytułowałam swój wątek - bo zamiast pisać tutaj o swoim kocie i swoich problemach, każdy podpytuje sie w nim tez o swojego kota. Ale spoko nie ma sprawy - jak przyjedzie moje drugie kocie (chyba dzis ) to założe im osobny wątek a ten juz zostawimy na kocie porady
- Furia i Afera
Dobbi Karola się dokoci niedługo, to maleństwo było u mniej tylko na tymczasie
- Furia i Afera
PIĘKNY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ ma magiczne oczy uwielbiam takie bure kociaki
Ależ ma magiczne oczy uwielbiam takie bure kociaki
Hurra! Mamy nowego kotka na forum
Jest śliczny!
Trochę jest przestraszony biedaczek, ale na pewno szybko sie zadomowi.
Ile ma miesięcy? Wygląda na wyrośniętego Musisz zrobic jakieś zdjęcie razem z Garfim,zeby zobaczyć różnicę w wielkości
Imię bardzo ładne
Jest śliczny!
Trochę jest przestraszony biedaczek, ale na pewno szybko sie zadomowi.
Ile ma miesięcy? Wygląda na wyrośniętego Musisz zrobic jakieś zdjęcie razem z Garfim,zeby zobaczyć różnicę w wielkości
Imię bardzo ładne
poranne krzesełkowanie
Tofik vel Karmel
Garfield
a tu parapet party
Dalej sie tłuką, gryzą ale nie ciągle - więc to chyba zabawa i docieranie. spałam do po 8 wiec nie jest źle - tylko po 4 mnie obudziło siku moje i goniły sie ale im powiedziałam, że jak ni eprzestana to jutro jemy mielone z kota i chyba podziałało bo dały pospać
Tofik vel Karmel
Garfield
a tu parapet party
Dalej sie tłuką, gryzą ale nie ciągle - więc to chyba zabawa i docieranie. spałam do po 8 wiec nie jest źle - tylko po 4 mnie obudziło siku moje i goniły sie ale im powiedziałam, że jak ni eprzestana to jutro jemy mielone z kota i chyba podziałało bo dały pospać
-
- Informacje
-