To rybiki możesz wysłać do KrakowaK@rOLcI@ pisze: A ja Rybiki tez mam ku ucieszce kotów bo zawsze im koło misek łaża i je łapią sobie
pająki też mam
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
- Furia i Afera
Ale rybiki są jej akurat potrzebne, nie widzisz? Jak złapię mola, to ci mogę dać.
A tak w ogóle, to znalazłam przepis na faworki i może jutro się poważę. Bo pączków nie umiem zrobić, w kolejkach nie chce mi się stać, a garnków z tłuszczu daaawno nie szorowałam:) Jak wyjdzie, to ponawiam zaproszenie.
A tak w ogóle, to znalazłam przepis na faworki i może jutro się poważę. Bo pączków nie umiem zrobić, w kolejkach nie chce mi się stać, a garnków z tłuszczu daaawno nie szorowałam:) Jak wyjdzie, to ponawiam zaproszenie.
Jeśli chodzi o insekty wszelakie najbardziej lubię rybiki. Nie brzęczą, nie siadają upierdliwie na mnie nad ranem, nie wpadają do zupy, nie siadaja na kupę( a potem na moją kanapkę)...Nie mam sumienia ich zabijać. Niestety liczebność mojej domowej populacji rybika gwałtownie spada, bo...Rysiek też je lubi...jeść !
Jesli chodzi o pajęczaki. Panicznie się ich boję . Na szczęście mieszkam na piętrze, a dodatkowo koci przyjaciele regularnie sie z nimi rozprawiają
Jesli chodzi o pajęczaki. Panicznie się ich boję . Na szczęście mieszkam na piętrze, a dodatkowo koci przyjaciele regularnie sie z nimi rozprawiają
a tu macie do poczytania
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... &startsz=x
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... &startsz=x
- Furia i Afera
Karola brzydki ten tytuł tematu dałaś
- Furia i Afera
Oj tam! Oj tam! Zmień tego "przydupasa" np na "przylepa"
- Furia i Afera
-
- Informacje
-