Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
- Furia i Afera
Karolina ani mi się waż!
- Furia i Afera
Karolina, co tam u Was słychać?
- Furia i Afera
Cieszę się, że wszystko ok u Was!
Brzusio cudny Niedługo mi się tak zacznie wylewać
Brzusio cudny Niedługo mi się tak zacznie wylewać
takie swiatlo, komórka robione
ogólnie to straszny łobuz jest i juz pare razy mu powiedzilaam ze go za okno wystawie albo za drzwi
jak nie zrzuca mi cos z pulek, to kradnie malemu wedline z kanapki, w nocy skrobie kuwete ze spac nie daje, albo wskakujena szafke i oczywiscie tez mnie budzi, albo goni rudego po nocy heheh
łobuziak!!!!!
ogólnie to straszny łobuz jest i juz pare razy mu powiedzilaam ze go za okno wystawie albo za drzwi
jak nie zrzuca mi cos z pulek, to kradnie malemu wedline z kanapki, w nocy skrobie kuwete ze spac nie daje, albo wskakujena szafke i oczywiscie tez mnie budzi, albo goni rudego po nocy heheh
łobuziak!!!!!
Przynajmniej dom Ci żyje Karola Ja to uwielbiam takie psoty jak widzę rozrabiające koty to mnie zawsze dopada atak dzikiego śmiechu . Jak nasze dwa te młode tak rozrabiały to się całymi dniami śmiałam jak dzieciak Oczywiście nie w nocy bo w nocy to się wkurzałam Buziaki dla Ciebie i chłopaków!
- Furia i Afera
Jak ja kocham takich łobuziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. szczególnie jak mieszkają u moich koleżanek (całkiem jak z dziećmi )
PS. szczególnie jak mieszkają u moich koleżanek (całkiem jak z dziećmi )
U mnie jest identyczny sajgon zawsze najlepsze jest to, że czasem jak kogoś nie chcę do domu wpuszczać i udaję, że mnie nie ma to młody zawsze w tym czasie albo zacznie czymś stukać albo rozedrze koparę no i weź tu człowieku bądź mądry
od rana chodza jak go nie ma a ja sie zabunkruje w pokoju przy kompie
poza tym moze i slysza dziecko ale dorosly mzoe ise kąpać
u nas po tej powodzi wybilo w piwnicy mojej i codzienie mi po klucze przylaziła dozorczyni z panami a ja w reczniku zawsze i sie wkurzylam i pwoiedzialam ze ma mi oddac klucze jak skoncza bo ja i tak tam nie chodze.
poza tym moze i slysza dziecko ale dorosly mzoe ise kąpać
u nas po tej powodzi wybilo w piwnicy mojej i codzienie mi po klucze przylaziła dozorczyni z panami a ja w reczniku zawsze i sie wkurzylam i pwoiedzialam ze ma mi oddac klucze jak skoncza bo ja i tak tam nie chodze.
chyba wezme na przechowanie po sterylce jedna kotke bezdomna bo kolezanka ma swoich 10 i boji sie ze jak ja wezmie na 3 dni to nie wypusci juz, wiec jej nie namawiam, Ci u ktorych na podworko sie wyniosla maja 2 psy. niedawno była zaciązona a juz widac urodziła ale gdzie te dzieci są, nie wiemy, włazi ponocdo jakiejs piwnicy ale tam nie ma dojścia tylko właśnie dziura w murze, więc jak sa i podrosna to same wyjdą.
Miejsce na sterylke ma zaklepane, bezpłatnie a nie ma kto jej przetrzymac te pare dni.
i mysle nad swoja skromna osoba, ale boje sie bo dopiero pchly wytepilam. Powiem ze maja ja odpchlic albo nie biore
Miejsce na sterylke ma zaklepane, bezpłatnie a nie ma kto jej przetrzymac te pare dni.
i mysle nad swoja skromna osoba, ale boje sie bo dopiero pchly wytepilam. Powiem ze maja ja odpchlic albo nie biore
Karola, poproś aby ją przed zabiegiem odpchlili. Tak zrobiła Vetka z Krecią. Przy okazji, jeżeli to nie będzie nadużycie, mogliby jej uszy wyczyścić i utłuc świerzba. Jak będziesz potrzebowała jakiejś rady lub pomocy to dawaj znać na maila - mam trochę doświadczenia i chętnie się podzielę.
A serducho masz wielkie, chylę czoła!
A serducho masz wielkie, chylę czoła!
-
- Informacje
-