Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
-
Karola zajrzyj czasem na kraka
MonikaMroz pisze:Karola zajrzyj czasem na kraka
Trochę mnie nie ma i nic nie wiem. To Karolcia teraz na miau się udziela? No to jej żyłka trzaśnie pewnie wkrótce, bo tam szybko się zaczynają błockiem obrzucać, jak co komu w wątku nie pasuje. Pewnie nie w każdym, ale jak trochę pobuszowałam kiedyś, to się ciut wystraszyłam.
ja tu codzien zaglądam ale zazwyczaj jest tak neklepane, że czytać nie nadąrzam ale cisza przez pare dniMonikaMroz pisze:Karola zajrzyj czasem na kraka
a na miau kiedys tez siedzialam i potem przetsalam, a teraz zakladalam nowe konto bo nawet nie pamietam jakie wtedy ialam i nie chce wiedziec, wtedy mnie zdrzażniło pare osob, a ja nawet kota nie mialam tylko sie przymierzałam, ale tak mnie wkur... ze sobie odpuscilam na ok 3 lat wizje posiadania kota - a jak sie odchamilam to se wzielam 2 a co sie szczypac bede
i juz wiem ze ludziom na forum nie wolno za duzo pisac - na pewno na miau trzeba 3 razy pomyslec zanim cos sie napisze, ja czesto kasuje po przeczytaniu bo stwierdzam ze zaraz zaczna sapac
Jak juz to ja was zdradzam z grami na NK i na FB
jeszcze mi nikt tak za skóre nie zalazł, nie tym razem, poza tym ja tez potrafie szczekac i gryze a jak ktos mnie wkurza to go olewam ciepłym moczemdobbinka pisze:MonikaMroz pisze:Karola zajrzyj czasem na kraka
Trochę mnie nie ma i nic nie wiem. To Karolcia teraz na miau się udziela? No to jej żyłka trzaśnie pewnie wkrótce, bo tam szybko się zaczynają błockiem obrzucać, jak co komu w wątku nie pasuje. Pewnie nie w każdym, ale jak trochę pobuszowałam kiedyś, to się ciut wystraszyłam.
zaraz tam dlugo - jednoczesnie w sumie zakladalam konta ale tam jak poczytalam na poczatku to nie bardzo chcialam pisac, potem sie jakos przemoglam. Ale przyjdzie dzien ze pokasuje foty i se pojde w cholereHedwa pisze:Dobi Karola już chyba dłuuugo się na miau udziela Ja też kiedyś tam byłam i długo tam nie posiedziałam atmosfera tam panująca drażni mój układ nerwowy
Karola no tam to chyba już któryś z kolei wątek chłopakom zakładałaś. Ale tam dużo więcej też osób pisze to szybciej się do setki dobija Ja się jakoś tam nie potrafiłam odnaleźć wolę spokój i harmonię a nie zażarte jatki a co do gier na fb to ostatnio w smerfy grałam a wcześniej na NK w Leśną przygodę każdy sposób jest dobry na zabicie nudy
no tam mam 6ta czesc ale tam sie jakos inaczej zycie toczy, a kłotników unikam i jak mnie ktos drażni to mu ładnie pisze co o nim sądze, zawsze mozna tez banana dać
Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Garfield znowu nas nakryła
nie mozna nawet poleżeć spokojnie
Duża idź już z tym telefonem bo do TOZu zadzwonie
Chodź śpimy to sobie pójdzie
Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Garfield znowu nas nakryła
nie mozna nawet poleżeć spokojnie
Duża idź już z tym telefonem bo do TOZu zadzwonie
Chodź śpimy to sobie pójdzie
-
Świetne zdjęcia Karola i opisy też
Wesoła babka z Ciebie. Z poczuciem humoru.
Wesoła babka z Ciebie. Z poczuciem humoru.
- Furia i Afera
Karola piękne chłopaki i mają idealne figury - super przystojniaki!!!
Karola chłopcy cudni! Dorośleją w oczach Opisy do zdjęć super! Pośmiałam się trochę
Michał moje koty też często leżą na podłodze bo im tam chłodniej zwłaszcza teraz w te upały Na parapet też sobie nie dają nic położyć bo zaraz zrzucają
Michał moje koty też często leżą na podłodze bo im tam chłodniej zwłaszcza teraz w te upały Na parapet też sobie nie dają nic położyć bo zaraz zrzucają
-
- Informacje
-