Karolciu, dialogi Twoich kocurów rewelacyjne
To wspaniale,że tak są z sobą zżyci...
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
Figury mają chociaż oni skoro Duża jest DUŻAAAAAAA
ogólnie to ja im nie daje jeść na każde piernięcie, mają suche w misce, a mokre ma swoje pory dnia i sie trzymam, może jakbym miala staly dochód bym rozpieszczała ale nie mam i trzeba pasa zaciskać - i tak jedza więcej niż niby norma jest dzienna. A poza tym ja musze ich na nogach nosić do weta wiec lepiej jak są lżejsi dla mnie a i tak jzu jest co nosić
14tego jade do Poznania z młodym na badanie słuchu do szpitala i pare dni tam zmarudzimy, mam nadzieje, że w śorde na wypuszczą bo koty mi dom rozniosą, po połwie dnai mam wywrócone pufofotele a co bedzie po 3 dniach!!
mama wejdzie im jesc dac i ogarnie kuwete tylko. no poglaska tez
ogólnie to ja im nie daje jeść na każde piernięcie, mają suche w misce, a mokre ma swoje pory dnia i sie trzymam, może jakbym miala staly dochód bym rozpieszczała ale nie mam i trzeba pasa zaciskać - i tak jedza więcej niż niby norma jest dzienna. A poza tym ja musze ich na nogach nosić do weta wiec lepiej jak są lżejsi dla mnie a i tak jzu jest co nosić
14tego jade do Poznania z młodym na badanie słuchu do szpitala i pare dni tam zmarudzimy, mam nadzieje, że w śorde na wypuszczą bo koty mi dom rozniosą, po połwie dnai mam wywrócone pufofotele a co bedzie po 3 dniach!!
mama wejdzie im jesc dac i ogarnie kuwete tylko. no poglaska tez
no wiem az mi wstyd bo zapominam, przez te moje problemy kurcze o niczym juz nie pamietam chybaasiryś pisze:Karolciu, rzadko ostatnio tu bywasz...
Z całego serca życzę zdrowia Twojemu ślicznemu synkowi
A mama jakoś da radę z Twoimi kocimi facetami
postaram sie nadrobic jak sie troche uspokoji
wrocilam na drugi dzien wiec nie bylo źle
Zostaw to pudło i chodź mnie czesać......................chyba się nie doczekam
i mój prawy profil...........................................i koci grzbiet
To moja piękna facjata
i moje cudne łapki
zaraz będzie mniej ciekawy okaz do oglądania
i mój prawy profil...........................................i koci grzbiet
To moja piękna facjata
i moje cudne łapki