♬♬♬ sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam ♬♬♬
wszystkiego najlepszego!!!
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
kurka a ja wlasnie myślałam na allegro go wystawićasiryś pisze:Karolciu, ucałuj ode mnie i moich futer Garfielda w środek noska i pozycz mu długich , szczęsliwych lat zycia. Chociaz...przecież u Ciebie ma to zagwarantowane
wycałuje i wytarmosze
Rudy ten staszy o 2 m przy nim wygląda jak ubogi krewny, jest niższy, chudszy - ale ogonki obaj maja długie, Rudy ponad 30cmdobbinka pisze:No, padłam ze śmiechu. Bosssskie podwozie ))
tylko rudy do jedzenia jest okropny - pierwszy sie domaga a potem zlize mokre, miesa nie tyka a jaki wyrzut mi robi ze Toffik muz jadl
miało zeschna ci sic do kosza to lepiej niech jedno pojadło
Rude głownie na suszi jedzie
Nie mogę się zalogować - każe mi co chwila te tabelkę uzupełniać - najpierw wybierz warzywa, potem owoce, zwierzęta i tak w kolko
- Furia i Afera
też tak mam tylko, że mnie to drażniasiryś pisze:Zawsze bawi mnie ( jako biologa) ,że pomidor, ogórek traktowane są jako jak warzywa . Toż to owoce!!!
przez IE mi sie loguje, ale chciałam zainstalować Google chrome i nie mogłam się zalogować, teraz przez Opere się logowałam i tez mi kazało podać hasło, potem gryzonie itp ale załapało, a na chrome to co chwile i od nowa kazało podawać warzywa, owoce, gryzonie i tak w koło
na operze i chrome nie wiem jak sie usuwa Cookie - na IE tylko chyba pamiętam jak
na operze i chrome nie wiem jak sie usuwa Cookie - na IE tylko chyba pamiętam jak