Hej kobiety, wiem, że rzadko wpadam ale ostatnio mam alergie na fora - wole na FB pograć
przy okazji jeżeli możecie to roześlijcie wieści, może któraś z was akurat takową posiada
kopiuje z miau. Tutaj klikać!!!
ja niestety mam A+
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
biegało to to po ulicy, wlazłam na jezdnie i zabrałam i przyniosłam do domu i co ja z tym małym czymś mam począć. Prycha mi na chłopaków, siedzi tu na biurku i buczy na Garfa cały czas. Toffik to zwiał jak tylko raz syknęła, to chyba ona jest. Kurka nie zaniosę z powrotem na podwórko
mnie nie stac na kolejnego kota i chłopaków nie lubi, syczy na nich i prycha, ale siedzą metr od niej już nie za łóżkiem
mnie nie stac na kolejnego kota i chłopaków nie lubi, syczy na nich i prycha, ale siedzą metr od niej już nie za łóżkiem
Karolciu, kotka wygląda na zadbaną. Jest oswojona,dobrze czuje się w domu...Może to jest czyjaś kotka wychodząca ( niestety), bądź,co gorsze, ktos ja wyrzucił ,bo własnie jechał na wakacje.
Zrób kilka ogłoszeń i porozwieszaj na osiedlu.Może znajdzie się właściciel?
Zrób kilka ogłoszeń i porozwieszaj na osiedlu.Może znajdzie się właściciel?
i co mam mu oddać żeby ja dalej wypuszczał na ruchliwa ulice?
Koleżanka co tam ma sklepik blisko mówiła że pewnie z ktregos podwórka przyszła bo koty sa u nas dokarmiane i pewnie dzieciaki ja nosiły to sie oswoiła bo ona nie kojarzy w tej okolicy tego kota. Ona ma 10 swoich i jej nie może zabrać a ja sie nie nadaje na DT, Filip jak wroci będzie ja wypuszczał - teraz siedzi w łazience zamknięta. ja zaraz wychodze i worce na wieczór. Cholera tez musiałam dzis isc ta drogą
Koleżanka co tam ma sklepik blisko mówiła że pewnie z ktregos podwórka przyszła bo koty sa u nas dokarmiane i pewnie dzieciaki ja nosiły to sie oswoiła bo ona nie kojarzy w tej okolicy tego kota. Ona ma 10 swoich i jej nie może zabrać a ja sie nie nadaje na DT, Filip jak wroci będzie ja wypuszczał - teraz siedzi w łazience zamknięta. ja zaraz wychodze i worce na wieczór. Cholera tez musiałam dzis isc ta drogą
Był czas, że i ja się cieszyłam. A potem szukałam domu dla trikolorki. Moi sąsiedzi znaleźli kociaki na wiejskiej drodze. Tak więc nie znasz dnia ani godziny.
Kotka jest śliczna. A moze poszukasz dla niej DT?
Kotka jest śliczna. A moze poszukasz dla niej DT?
-
- Informacje
-