Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
wiem, że nie moge ale kurde chce bo jest przesłodka ale rodzina już mnie wytyka a pomagają czasem, choćby obkupia synka, a ja nie moge pozwolić na to, żeby sie odwrócili od nas. babcia juz mi przytki o moje 2 robi, jak usłyszy o 3cim to sie wypnie całkiem. ;(
Karolciu, dziewczynka przesliczna! Widać,ze koty ostroznie się poznają. Toffi i Garfie fajnie odwąchuja miejsce,gdzie siedziała młoda .
Toffik jest duzym, dostojnym kocurem Wyraźnie wiekszy od Garielda.
Karolciu, i tym oto sposobem, chcąc nie chcąc stałas się domem tymczasowym...
Toffik jest duzym, dostojnym kocurem Wyraźnie wiekszy od Garielda.
Karolciu, i tym oto sposobem, chcąc nie chcąc stałas się domem tymczasowym...
specjalnie zrobiła to foto jak stoja obok siebie żebyscie zobaczyły jak ta baryłka przerosła juz Garfielda ale ci sie dziwić jak garfield z saszetki polize wode a toffik zje swoja porcje i jego. Toffik zje wszystko praktycznie co miessne jest, rybne.
A ta mała Dziunia to dopiero ma spust, wciągła z Garfem na pół puszke gourmeta wolowinke, poprawiła po Garfie co zostawił, potem poszła po Toffiku saszetke kończyć i jak mu dołożyłam reszte to mu tez pół zjadła. Ale nie robi kupy a ja dałam jej wczoraj na robaki pół tabletki.
A ta mała Dziunia to dopiero ma spust, wciągła z Garfem na pół puszke gourmeta wolowinke, poprawiła po Garfie co zostawił, potem poszła po Toffiku saszetke kończyć i jak mu dołożyłam reszte to mu tez pół zjadła. Ale nie robi kupy a ja dałam jej wczoraj na robaki pół tabletki.
W Łodzi na ul Sprawiedliwej zaginęła bura kotka. Kicia nazywa się Lejdi, została specjalnie przestraszona przez jakiś idiotów (znaleźli sobie hobby debile jedne w postaci straszenia kotów). Wychodziła wraz ze swoim bratem tylko na podwórku, nigdy się nie oddalała z podwórka. Jest płochliwa...
Aż mi serce szybciej zabiło, tylko nie pamiętam jak ona dokładnie wyglądała. Więc proszę o odp skąd jesteś...
Aż mi serce szybciej zabiło, tylko nie pamiętam jak ona dokładnie wyglądała. Więc proszę o odp skąd jesteś...
no nie żryj sam baryło, podziel sie z damą
a ty sie suń klocu jeden, przejść chce!!
takie małe a tak pyszczy
no nawet tutaj za mną przylazł wrrr
Duża karz mu spadać
ale mam ubaw jak ona prychnie a Toffik podskakuje
a ty sie suń klocu jeden, przejść chce!!
takie małe a tak pyszczy
no nawet tutaj za mną przylazł wrrr
Duża karz mu spadać
ale mam ubaw jak ona prychnie a Toffik podskakuje
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2012, 10:26 przez K@rOLcI@, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-