Dwugłowy Toffik i Wielka Stopa w tle
Chyba mi się coś do tyłka przykleiło
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
Domek się wycofał
na miau zrobiłam ogłoszenie.
Mama wczoraj powiedziała, że babcia się do nas wybierała ale nie do domu bo przez to ,że mam koty to nie lubi tu przychodzić, myślała że zastanie nas u mamy, więc powiedziałam, że zostawię se kotkę skoro babcia się do nas nie wybiera i wreszcie będę miała jakąś kobitę w domu
jeżeli nie znajdzie się super domek to znak, że ma zostać
na miau zrobiłam ogłoszenie.
Mama wczoraj powiedziała, że babcia się do nas wybierała ale nie do domu bo przez to ,że mam koty to nie lubi tu przychodzić, myślała że zastanie nas u mamy, więc powiedziałam, że zostawię se kotkę skoro babcia się do nas nie wybiera i wreszcie będę miała jakąś kobitę w domu
jeżeli nie znajdzie się super domek to znak, że ma zostać
Nie zdążyłam nawet przedstawić warunków Smutno mi...
Oglądając zdjęcia Śliczności pomyślałam, że tak jakoś pasuje do Twoich kotów. Wygląda tak jakby znalazła swoje miejsce na ziemi. (jeszcze za nim się dowiedziałam o tym, że kuzynka musi zrezygnować).
Oglądając zdjęcia Śliczności pomyślałam, że tak jakoś pasuje do Twoich kotów. Wygląda tak jakby znalazła swoje miejsce na ziemi. (jeszcze za nim się dowiedziałam o tym, że kuzynka musi zrezygnować).
chemia, chemią ale trzeba pattrzec na realia - nie jestem w stanie utrzymać więcej kotów niz te co mam, ledwie na nich wyrabiam z jedzeniem i żwirem tylko dlatego, że Toffik zjada wszystko a Garfield zlizue wode z mokrego, drugiego takiego, żarłoka nie jestem w stanie wykarmic a to małe je za 3ech, poza tym włażą sobie na głowę, nam pod nogi - 31m to nie jest metraż na 3 koty. już z dwoma ciasno - tylko ze względu na to, że lepiej sie 2 chowają ponoc wzięłam Toffika, 3 nie jestem w stanie utrzymać, juz moja kieszen to odczuła, bo mała dużo i częsciej je, a znikąd pomocy
Nie mam pojęcia po co je wypuszczała jak tam takie towarzystwo. Bardzo się cieszę, że wróciła zwłaszcza, że ci zwyrodnialcy oznajmili mojej cioci że ją zabili Spokojnie może się wyprowadzić.
Biedna ma koszmary... przez sen miauczy a jak się obudzi biegnie do niej. Co ona przejść musiała...
Biedna ma koszmary... przez sen miauczy a jak się obudzi biegnie do niej. Co ona przejść musiała...
-
- Informacje
-