Komu Bibi komu?
Kotka szuka domu.
Lubi głaski i pieszczoty,
Toleruje inne koty!
Nawet dzieci akceptuje,
Chyba że ją maltretuje.
Wtedy dziecku się wyrywa
Za wersalką się ukrywa!
Bibi ma apetyt świetny.
Nie jest to kotek wybredny!
Nie grymasi raczej wcale.
zjada co jej dasz na talerz!
Weź ją tylko na kolana,
Zaraz motor uruchamia.
Uruchamia go na dotyk,
Tak uwielbia te pieszczoty!
Mała ma na imię Bibi bo tamto było za długie i za trudne do wymawiania Filipowi
Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
-
Karolina ale wierszykiem pojechałaś
Słodki wierszyk serio, serio
Słodki wierszyk serio, serio
- Furia i Afera
Karolina trzymamy z całych sił!!!
no dowiedziałam się, że szuka pilnie domu bo tam gdzie jest poza matką jest jeszcze buldożka i go atakuje i będą musieli do schronu oddać
Mama terier, tata kundel - tak opisano mi
na stałe, ja chciałam już dawno psa, ale raz kasa, 2 Bibi - ale Bibi pojechała do super domku, a ja będę miała trochę więcej kasy teraz, a Filip jako dziecko autystyczne ma dogoterapie wskazaną więc kontakt z psem w domu mu się przyda. Chciałam psa ze schroniska ale ja nie mam odwagi tam iść i wybrać jednego i chciałam szczeniaka, żeby z kotami się zżył. Zawiozłam na festyn w parku w niedziele trochę karmy psiej i kociej. Musze nadrobić zaległości na forum. opisać co z Bibi, teraz jak mam opiekę na Filipa to spokojnie mogę siedzieć w domu i się nie martwic na brak pracy
Mama terier, tata kundel - tak opisano mi
na stałe, ja chciałam już dawno psa, ale raz kasa, 2 Bibi - ale Bibi pojechała do super domku, a ja będę miała trochę więcej kasy teraz, a Filip jako dziecko autystyczne ma dogoterapie wskazaną więc kontakt z psem w domu mu się przyda. Chciałam psa ze schroniska ale ja nie mam odwagi tam iść i wybrać jednego i chciałam szczeniaka, żeby z kotami się zżył. Zawiozłam na festyn w parku w niedziele trochę karmy psiej i kociej. Musze nadrobić zaległości na forum. opisać co z Bibi, teraz jak mam opiekę na Filipa to spokojnie mogę siedzieć w domu i się nie martwic na brak pracy
Karolciu, jesteś wspaniałą dziewczyną. Bardzo dzielną. Masz wielkie serce! Zyczę Ci powodzenia w wychowywaniu ślicznego synka i opieki nad zwierzyńcem ( nie tylko swoim, bo wspierasz też bezdomne zwierzaki )
Dopiero teraz zauważyłam,ze Kasia zdjęła Mancię z banerka... Domysłam sie,że nie było to dla niej łatwe.
Mancia umarła
Ale, ale! W banerku brakuje Ralfa. Kaśka! Wklejaj Kurczaka!Migusiem!
Dopiero teraz zauważyłam,ze Kasia zdjęła Mancię z banerka... Domysłam sie,że nie było to dla niej łatwe.
Mancia umarła
Ale, ale! W banerku brakuje Ralfa. Kaśka! Wklejaj Kurczaka!Migusiem!
Kurde żebym mogła mieć psa to też bym się nie zastanawiała nawet przez chwilę...
Karola Mancia odeszła 1 listopada Przestały jej pracować jelita... Dziś doszłam do wniosku, że muzę ruszyć do przodu i usunęłam ją z banerka i zmieniłam temat Trudno było to zrobić ale gorzej mi chyba za każdym razem jak coś piszę na forum patrzeć na nią pod każdym postem ech . Nadal mamy w domu 4 koty bo dołączył do nas nowy kocur .
Asia niestety nie mam takiego talentu i nie umiem dokleić Kurczaka do banera Nie umiem zrobić tej cudnej ramki i dodać podpisu z imieniem
Karola Mancia odeszła 1 listopada Przestały jej pracować jelita... Dziś doszłam do wniosku, że muzę ruszyć do przodu i usunęłam ją z banerka i zmieniłam temat Trudno było to zrobić ale gorzej mi chyba za każdym razem jak coś piszę na forum patrzeć na nią pod każdym postem ech . Nadal mamy w domu 4 koty bo dołączył do nas nowy kocur .
Asia niestety nie mam takiego talentu i nie umiem dokleić Kurczaka do banera Nie umiem zrobić tej cudnej ramki i dodać podpisu z imieniem