Garfield i Toffik - Bibi juz w nowym domu
-
przepraszam, że się wtrącę ale jeżeli Twój pies ma być ''specjalnego przeznaczenia'', to musisz odpowiednio nakierować jego wychowanie już teraz. najlepiej oczywiście umówić się na jedną konsultację z behawiorystą, który powie co i jak. czasem ludzie mają bardzo wysokie wymagania wobec psów - ma nie gonić kotów, uwielbiać dzieci, cierpliwie znosić pieszczoty, dogadywać się z innymi psami i być posłusznym. tylko że psy się takie nie rodzą i potem jak zaczynają wykazywać problemy wychowawcze zaczyna się kłopot. dlatego o tym piszę już teraz szkolenie psa zaczynami od pierwszego dnia pobytu u nas, a często jest tak że właściciele budzą się jak pies rzuca się na inne psy, przechodniów twierdząc, że coś wypada z tym zrobić. a ponieważ lepiej zapobiegać radzę już teraz zabrać się do czytania odpowiedniej literatury, bądź zdać się na specjalistę.
aktualnie wpadła mi w ręce świetna książka, myślę że bardzo wartościowa jeśli chodzi o zagadnienia związane z zachowaniem i psychiką psów. jak na taką ilość treści, potwierdzonej badaniami naukowymi 36.90 to świetna cena. naprawdę polecam ''jak zrozumieć psa i zostać jego najlepszym przyjacielem''. na początek będzie idealna i przede wszystkim zapobiegnie popełnianiu nieświadomych błędów wychowawczych.
pozdrawiam was serdecznie!
aktualnie wpadła mi w ręce świetna książka, myślę że bardzo wartościowa jeśli chodzi o zagadnienia związane z zachowaniem i psychiką psów. jak na taką ilość treści, potwierdzonej badaniami naukowymi 36.90 to świetna cena. naprawdę polecam ''jak zrozumieć psa i zostać jego najlepszym przyjacielem''. na początek będzie idealna i przede wszystkim zapobiegnie popełnianiu nieświadomych błędów wychowawczych.
pozdrawiam was serdecznie!
Piękny dzień Bożego Narodzenia już blisko, mogę Ci życzyć tylko szczerze,
Pięknych momentów i chwil wśród rodziny w tę Wieczerzę,
Wszystkiego w blasku, złocie i czerwieni,
Niech nowy nadchodzący rok, będzie dla Ciebie pełen nadziei,
Oby spełniło się nie jedno a wiele Twoich marzeń,
Wszystkiego najlepszego i mnóstwa wrażeń!
-
Karola fotki super. Powinnaś taki komiks raz dziennie robić
- gryzonik156
Ooo,a kogo My tu widzimy z Misią ? Karolkowo.pl
Siemanko
Siemanko
Czołem kobiety - melduje, że żyjemy, koty całe, zdrowe, pies cały, zdrowy (tylko mnie wkur... czasem haha) Straszny przydupas jest, nie daje mi samej wyjść z domu bo coś wtedy musi odwalić, albo gazetę podrze, pudełko, tabletki młodemu rozpieprzył na tapczanie. Wysikać się nie da bo musi uwalić się pod nogi. Mnie się coś ostatnio nie chce nigdzie udzielać, włażę na zbuka i gram. Męczą mnie o foty, a mi się nie chce tego linkować. Blog pajęczynami zarósł - Leniwa się zrobiłam jeszcze bardziej, a myślałam, że nie da się.
-
- Informacje
-