Gryzienie
- kociaczek250
- Kontakt:
Witam. Mój kot jest z nami od ponad miesiąca. Widać, ze się do nas przyzwyczaił i w ogóle. Nie lubi siedzieć na kolanach ani na rekach, ale poza tym nie ma wad. Poza jedną rzeczą - bardzo często nas gryzie. Nie jest to gryzienie, mające na celu zrobić komuś krzywdę - kot nie zaciska szczęk. Nie zmienia o jednak faktu że jest to denerwujące i niemiłe. Czy Wy macie/mieliście takie problemy z kotami? Jak się z nimi uporaliście? Piszcie!
A mieliśmy, mieliśmy taki problem Można o nim poczytać tutaj : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... owu+gryzie
Fiodor nadal gryzie, ale tylko wtedy, kiedy sprowokuję go do zabawy w formie zapasów. W innych okolicznościach tego nie robi.
Fiodor nadal gryzie, ale tylko wtedy, kiedy sprowokuję go do zabawy w formie zapasów. W innych okolicznościach tego nie robi.
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 20:06 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
A i owszem gryzł, gryzie i bedzie gryzł. Chociaz mnie juz stara sie oszczędzac to inni maja pojechane na maxa. Byłam juz nawet u weta z zapytaniem czy cos jest nie ok. jakis wsciekly czy co ?? Nie - taki juz jest - to kot po przejsciach i juz. A gryzie bardzo dotkliwie, syczy i czasami poprawi. Drapiezca jeden Moj najwiekszy uszczerbek na zdrowiu z jego strony to pekniety paznokiec - durna pancia czyscila kotu zabki gazikiem "na palcu " - i jak inaczej to sie mogło skończyć
-
- Informacje
-