Ile Was kosztuje kotek?

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Borysek

16 lutego 2008, 23:29

Dzięki wielkie za komplementy :D

ATA, w avatarku Polci nie mam, bo szczerze powiedziawszy nie posiadam zbyt wielu jej zdjęć :oops: a takich odpowiednich na avatarek to już tym bardziej jest niewiele (wymagający jestem :twisted: :wink: ). Chyba trzeba pomyśleć o jakiejś sesji zdjęciowej... :wink:

Dośka, moja na szczęście nie tęskniła (przynajmniej na taką nie wyglądała :wink: ) i nie upominała się o wyjście na dwór. Jednak z tym to różnie bywa i od samego kota zależy.
Awatar użytkownika
Annie
Kontakt:

17 lutego 2008, 14:42

Ja jeszcze w sprawie wydatków, tak jak pisały Ata i Amika.

Póki co nie muszę sobie i kici niczego żałować a jak znam siebie to wiem, że w razie czego to prędzej ja będę zbierać korzonki w lesie :lol: a Lunie na pewno nie zabraknie michy pełnej najlepszej karmy :lol:
Awatar użytkownika
Amika

17 lutego 2008, 15:07

Borysek pisze:ATA, w avatarku Polci nie mam, bo szczerze powiedziawszy nie posiadam zbyt wielu jej zdjęć :oops: a takich odpowiednich na avatarek to już tym bardziej jest niewiele (wymagający jestem :twisted: :wink: ).
Borysku, zanim pstrykniesz Polusi tę super fotkę, to chociaż do podpisu wstaw tymczasem jakieś zdjęcie

może takie :D

Obrazek

link http://img85.imageshack.us/img85/4126/polusia1jt8.jpg

albo większe

Obrazek

link http://img505.imageshack.us/img505/8006/polusiabl0.jpg
Awatar użytkownika
Borysek

17 lutego 2008, 17:12

Ślicznie dziękuję Amiko za mini foteczki :D :wink: Specjalnie dla Ciebie właśnie jedną wstawiłem :wink:

PS: Portreciki Kocianków w Twoim podpisie są superowe 8)
Awatar użytkownika
spinoo
Kontakt:

25 lutego 2008, 19:53

Myślę, że ma to jakiś sens , choc by po to by uzmysłowić ,że kot to też wydatek , że nie bedzie jadł myszy w piwnicy i takie tam dyrdymały . Byc może ktoś kto prześledzi wątek zrezygnuje z zakupu kota , a tym samym zaoszczędzi mu smutnego życia ? Nie chodzi tu o licytacje , ale dobrze widzieć . Pewnie , że nie liczę dokładnie , ale trochę to z wystawami wychodzi. Sam żwirek taki sobie silkonowy benek zmiana 2 x w mc po dwie paczki / 20ł szt / to juz 80 zł itd itd
Awatar użytkownika
Esme

26 kwietnia 2008, 21:37

Stary temat, ale ja dopiero teraz do niego zajrzałam. Nie podliczałam swoich wydatków, bo kupuję też trochę na zapas, więc nie wiem ile wychodzi na miesiąc, ale mój mąż twierdzi, że bardziej dbam o "kocia" niż o niego. Oczywiscie żartuje, ale może coś w tym jest :wink:
Awatar użytkownika
Adinka

27 kwietnia 2008, 15:33

ja mam to samo:) że niby koty jedzą lepsze rzeczy niż my...ale przecież zasługują na to:)
Awatar użytkownika
Kasia i Maniuś

01 maja 2008, 10:54

Ja czasem się zastanawiam, że powinnam wielkim łukiem omijać wszelkie sklepy zoologiczne, ponieważ zawsze muszę wyjść z jakąś nowa rzeczą. Maniek ma zabawek tyle, że chyba zwierzaczki mojej mamy razem wzięte tyle nie mają (a i tak bawi się swoimi ulubionymi kulkami z celafonu i kłębkiem wełny). Co do jedzenia ponieważ ostatnio puszki są jednym wielkim "bllleee", więc kupując suchą karmę (ostatnio RC) mam już kilka różnych torebek, a Maniek w misce mieszankę. Podsumowując lepiej niech nie wiem ile wydaję. :wink:
Awatar użytkownika
ania1985

10 maja 2008, 11:56

mi w tym miesiacu poszlo 200 zl:) to jest jakas masakra...na cale szczescie moge sobie na to pozwolic poki co....ale wolalabym odliczyc to co wydalam na lekarstwa i miec okaz zdrowia.
ODPOWIEDZ
  • Informacje