Jak znaleźć dom dla kota
- Furia i Afera
No to czekam z niecierpliwością - wysłałam do ciebie mail'a
-
Oglaszaj wszedzie na internecie gdzie sie da, ja ostatnio tak znalazłam domek dla kotka. Np jest taki portal tablica, morusek, koty org itp. Moj przygarniety kotek znalazł wspanialy domek poprzez tablice. Powodzenia
- Furia i Afera
- Furia i Afera
- Furia i Afera
No ludziska, nie ociągać się - kto ma konto na facebook'u udostępniajcie!!! Im więcej ludzi się dowie tym większa szansa, że ktoś je przygarnie
- Furia i Afera
Karolina na facebook'u poznałam Cie dzięki pięknej fotce w profilu
- Furia i Afera
Hmmm pewnie tak albo długo bym się zastanawiała któż to mnie zaprasza
Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Trzymajcie kciuki za te moje kociaki, niech im szczęście dopisze!
- Furia i Afera
Podziękowania to będziesz składać jak kociaki znajda dom
- Furia i Afera
i jak? Pyta ktoś o chłopaków?
Niestety totalna cisza . Zrobię kolejny mailing ze zdjęciami do znajomych i zobaczymy. Powiesiłam ogłoszenia tam gdzie się dało (mam na myśli portale internetowe) i też nic. Do czwartku mam totalny "zakręt" zawodowy i brak czasu na wszystko. Niech ktoś odczaruje te kotki bo siedzą biedaczki w tej piwnicy, w dobrych warunkach, ale to nie jest miejsce dla nich!. Odmalowane ściany, obszerne klatki, przyjazne temperatury, pełne miski mnóstwo zabawek .. ale to ciągle jest piwnica. Jak po wieczornych "myzianiach" i zabawie wychodzę od nich to mają takie smutne spojrzenia, że płakać mi się chce!
-
- Informacje
-