Jakie szczepienia trzeba zrobić?
SPrawa przedstawia się następująco: moja kotka ma około roku (około bo nie znam dokładnej daty jej narodzin). Trzy miesiące temu została po raz pierwszy w swoim życiu zaszczepiona. Była to szczepionka NOBIVAC TRICAT. Mam zapytanie do Was forumowiczena co teraz ją zaszczepć? Chciałem zaznaczyć że możliwa jest u niej ciąża (ale brak pewności co do tego). czekam niecierpliwie na odpowiedzi.
powiedz czy bedzie wychodząca?
2 katary i panleukopemia plus wscieklizna
do tego sterylizacja !
do tego sterylizacja !
jeśli wychodząca poza Twoją kontrolą szczepionka z białaczką i wścieklizna.
aha. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi... Co do sterylizacji to dopiero przed jesienią (wrzesień) chyba.
i do tego czasu bedzie swobodnie wuchodziła ????me & my cat pisze:aha. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi... Co do sterylizacji to dopiero przed jesienią (wrzesień) chyba.
Panie Jarku,
Moje 10 tygodniowe kocie nie wychodzi na dwor i wychodzic nie bedzie. Czy musi byc szczepione przeciw bialaczce?
Pozdrawiam
Moje 10 tygodniowe kocie nie wychodzi na dwor i wychodzic nie bedzie. Czy musi byc szczepione przeciw bialaczce?
Pozdrawiam
nie
Moja 3 - miesięczna kotka została miesiąc temu zaszczepiona szczepioną Purevax (przepraszam jeśli przekręciłam nazwę). Weterynarz kazał nam się zgłosić po miesiącu żeby zaszczepić małą przeciwko wściekliźnie. I tu mam dwa pytania: czy mała powinna byc po miesiącu doszczepiona jeszcze raz purevaxem i czy niewychodzącą kotkę zaszepić na wściekliznę "na wszelki wypadek" czy szczepienie w/w sobie darować?
-
- Informacje
-