Jestem przerazona
-
DamaKier dziekuje za slowa otuchy dzis wymyzialam Edzia,tak slodko nadstawial glowke do myziania,a jak przestawalam go myziac to dotykal mnie lapka zebym nie przestawala naprawde jest cudownym kotem,szkoda ze nie moge nikogo znalesc dla niego:( przed chwila jakis patafian na GG jaja sobie robil,ze niby jest zainteresowany Edziem i jak tu komus zaufac i oddac pod opieke takie szczescie? ale mnie palant wkurzyl
Zawsze znajda się ludzie, którym brakuje piątej klepki i nie wiedzą jak się zachować- trzeba się na to przygotować Nie denerwuj się, bo jeszcze się mogą tacy delikwenci trafić- po prostu zapominaj i żyj nadzieją, że znajdzie się dla Edzia ktoś odpowiedzialny
Szylkretko, serce mi się kraje, gdy czytam historię Edzia
Mam nadzieję, ze ten biedny kotek znajdzie wreszcie dom i dobrych ludzi, którzy się nim zaopiekują.
Sama mam moją koteczkę ze schroniska i tak bardzo ją kocham, że na samą myśl, że mogłaby na mnie nie trafić, tylko gdzieś się błąkać po piwnicach, cierpnie mi skóra
Chwała Ci za to, że tyle już zrobiłas dla tego biednrgo kotka i nadal mu pomagasz!
Oby takich ludzi było więcej!
Mam nadzieję, ze ten biedny kotek znajdzie wreszcie dom i dobrych ludzi, którzy się nim zaopiekują.
Sama mam moją koteczkę ze schroniska i tak bardzo ją kocham, że na samą myśl, że mogłaby na mnie nie trafić, tylko gdzieś się błąkać po piwnicach, cierpnie mi skóra
Chwała Ci za to, że tyle już zrobiłas dla tego biednrgo kotka i nadal mu pomagasz!
Oby takich ludzi było więcej!
-
Witam wszystkich (w imieniu Edzia) ktorzy interesuja sie losem Edwarda. Jak juz bede miala fotke Eda na kompie to Wam pokaze jak wyglada ten cudowny kocur moze Ktos sie w nim zakocha i zostanie czlowiekiem Edzia.
Pozdrawiamy: Ania, Edward, Kiska i Leon
Pozdrawiamy: Ania, Edward, Kiska i Leon
-
Witam.
Edzio nadal mieszka w piwnicy,coraz czesciej placze,miauczy zalosnie,szczegolnie wieczorami i w nocy,serce mi peka:( chyba za bardzo sie z nim zwiazalam i dlatego tak placze:( co mam poradzic,na moje ogloszenia odpowiadaja tylko jakies p....ny i jaja sobie robią
Edzio nadal mieszka w piwnicy,coraz czesciej placze,miauczy zalosnie,szczegolnie wieczorami i w nocy,serce mi peka:( chyba za bardzo sie z nim zwiazalam i dlatego tak placze:( co mam poradzic,na moje ogloszenia odpowiadaja tylko jakies p....ny i jaja sobie robią
-
Prosze o pomoc,mam juz zdjecie Edzia na kompie,ale nie wiem jak mam je tutaj umiescic?
Szylkretko, podobno to nie jest trudne, ale ja nigdy tego nie próbowałam. Zacytuję Ci tutaj fragment postu ATY, która kiedyś opisała, jak to zrobić:
"Wklejanie zdjęć nie jest wcale tak trudne jak się wydaje. Musisz stworzyć sobie albumik ze zdjęciami np. na Fotosiku albo Pupilach (kliknij na jakieś zdjecie to zobaczysz adres). Tam każde zdjęcie będzie miało adres, który musisz skopiować np. klikając prawą myszą na zdjęcie. Później na naszym Forum pisząc nową wiadomość klikasz "jpg" na pasku narzędzi, następnie wklejasz adres i klikasz "Zamknij Tagi". I zrobione "
Mam nadzieję, że się uda
No i nadal trzymam kciuki za Edzia Oby jak jajprędzej znalazł swój dom!
"Wklejanie zdjęć nie jest wcale tak trudne jak się wydaje. Musisz stworzyć sobie albumik ze zdjęciami np. na Fotosiku albo Pupilach (kliknij na jakieś zdjecie to zobaczysz adres). Tam każde zdjęcie będzie miało adres, który musisz skopiować np. klikając prawą myszą na zdjęcie. Później na naszym Forum pisząc nową wiadomość klikasz "jpg" na pasku narzędzi, następnie wklejasz adres i klikasz "Zamknij Tagi". I zrobione "
Mam nadzieję, że się uda
No i nadal trzymam kciuki za Edzia Oby jak jajprędzej znalazł swój dom!
-
Ufff udalo sie, to jest wlasnie Edziu
Cudo!!
Oby mu się udało znaleźć domek
Oby mu się udało znaleźć domek
-
Jest sliczny:( ale taki samotny,plakac mi sie chce bo Edziu co pare minut miauczy,mieszkam na parterze wiec slysze jego placz:( podchodzi do drzwi piwnicy i wola o pomoc
-
- Informacje
-