Mam małe pytanko: Czy koty maja jakieś swoje ulubione zapachy?
Zastanawia mnie po prostu fakt farbowania włosów w naszym przypadku. Jak tylko Maniek poczuje zapach farby to nie mogę się od niego odpędzić. Muszę wynosić go z łazienki, zamykać drzwi i najlepiej jakbym do końca farbowania włosów w niej siedziała. Gdyż nie daje mi spokoju. Raz mało co jemu sierści nie ufarbowałam (na moment straciłam go z oczu). Śmieję się, że jest narkomanem
Kot i zapach
u mojej nie zauważyłam żeby lubiła jakikolwiek zapach, za to ma dużo takich, których nie cierpi (co nie powiem, chętnie wykorzystuję
to m.in czosnek, cebula, cytryna, mandarynka...., czyli wszystkie ostrre, intensywne, mocne. Swoją drogą, warto zamiast kupować odstraszacze (które nie za fajnie pachną) kupić sobie np. olejek cytrynowy, taki do ciasta. Jest przyjemniejszy w zapachu, a na kota działa tak samo
to m.in czosnek, cebula, cytryna, mandarynka...., czyli wszystkie ostrre, intensywne, mocne. Swoją drogą, warto zamiast kupować odstraszacze (które nie za fajnie pachną) kupić sobie np. olejek cytrynowy, taki do ciasta. Jest przyjemniejszy w zapachu, a na kota działa tak samo
-
- Informacje
-