Kot lubi dziwne zapachy , je papierosy

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

kamilels

02 października 2011, 16:54

Witam mam dziwnego kota ma 1.5 roku na poczatku kot lizal znajomemu rece jak sie potem okazalo przez zapach papierosow na rekach kot szaleje na punkcie papierosow potrafi je wyciagnac z torebki i zjesc jak sie mu je zabierze odrazu mialczy ale to jeszcze nie koniec kot lubi zapach pasty do zebow i jak np umuje zeby to chce mnie ciagle lizac , szaleje rowniez za zapachem tabletek na bol gardla ktore mam w ustach , kot lize piwo a nawet ostatnio tonik do twarzy ale oczywiscie mu nie pozwalam

jak myslicie dlaczego moj kot lubi takie zapachy ? napisze jeszcze ze w moim mieszkaniu nigdy nikt nie palil w domu nie ma papierosów a jednak je uwielbia
http://www.youtube.com/watch?v=OdBicm9ngaQ
asiryś

02 października 2011, 19:26

Masz niezwykłego kota :lol: :lol: :lol: :shock:
Chociaz mój Rysiek tez uwielbia zapach i smak pasty do zębów :wink: Zawsze, jak umyje zeby, chce się ze mną całowac 8)
Awatar użytkownika
Furia i Afera

02 października 2011, 19:34

a czy przypadkiem to wszystko co wymieniłaś nie zawiera mięty?
Awatar użytkownika
Furia i Afera

02 października 2011, 19:36

może warto się zastanowić nad wizyta u weterynarza, bo coś mi się wydaje, że kociakowi może czegoś brakować.
Oglądnęłam ten film i mam nadzieję, że to tylko dla zobrazowania, bo ja w życiu nie dałabym moim dziewczyną wcinać tytoniu :?
kamilels

03 października 2011, 06:37

hehe wlasnie ze nie uzywam mięty pasty zwykle, papierosy rowniez nie mietowe o toniku do twarzy juz nie wspomne
nie wiem czy na tym filmiku slychac ale pamietam jak ukradl paczke papierosow i chcialo mu sie zabrac to warczał jak pies i uderzal lapka :D mam kocimietke na balkonie ale kotek jakos sie nia nie interesuje
Awatar użytkownika
Furia i Afera

03 października 2011, 08:28

No to już nie wiem :)
Po prostu jest mega wyjątkowy!!!
ODPOWIEDZ
  • Informacje