Kotek którego nie mogę nic nauczyć .

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

wikaa30

27 kwietnia 2014, 12:19

Witam mam dość nie mały problem . Mam kotka już prawie 8 miesięcznego . I rzecz w tym że nie mogę go niczego nauczyć , to znaczy jeżeli chodzi o kuwetę to nie ma problemu najgorsze jest to że robi co sobie chce mimo tego że próbuje go karać to i tak chodzi po stole i nie tylko zwala wszystko , wykopuje kwiaty . Mieszkamy w mieszkaniu i nie jest to raczej kotek wychodzący .. jedynie gdzie go zabierałam to do weterynarza , Mino to strasznie ciągnie go nie na dwór ale do piwnicy .. wręcz co chwile stoi pod wyjściowymi drzwiami i się drze :| . Już naprawdę nie wiem co mam robić .. mam jeszcze jednego Kota to znaczy kotkę ( Oboje są po kastracji i sterelizacji ) 2 lenią i nigdy mi nic takiego nie robiła . To znaczy kiedyś puszczałam ją na dwór ale teraz już prawie 5 miesięcy mam siatki w oknach i jakoś ją nie ciągnie .. Kotek Jest mieszańcem rasy Syberyjskiej . Miał ktoś może podobny problem ? Albo wie co mogłabym w tej sytuacji zrobić ?
ODPOWIEDZ
  • Informacje