Kotka/Kot - METEOPATA :) i inne "dziwne" zachowania ;)
- Furia i Afera
Nie wydaje mi się, żebyś miała powodu do zmartwień, bo nasze dziewczyny od kilku dni nic tylko się tłuką, gryzą, drapią itd - istna wojna domowa chyba prezentów nie będzie, bo są niegrzeczne Nie wspominając już o odgłosach jakie towarzysza tym bitwą - sąsiedzi pomyślą, że obdzieramy je ze skóry
Justyno, facet czuje sie coraz lepiej , krwawienia ustały, ale wciąz mu podaję leki przeciwkrwotoczne ( cyclonamine, vitacon ). Gdy dojdzie do siebie na dobre, planuje wykonać mu szerokie badania diagnostyczne ( włacznie z Felv, Fiv ) Wtedy dowiem sie, co mu dolega.Niepokoi mnie tez to, że ostatnio schudł. Myślałam,ze to wina płodnosci .
- Furia i Afera
I znów mamy problem z dziewczynami a dokładnie z jedzeniem: france małe okopują (tzn "jeść nie będziemy") wszystko co im się da. I nie ważne czy jest to animonda, czy royal, czy gourmet perle Suche też "niet"! jeszcze bym zrozumiała, gdyby nie były głodne, ale one chodzą i nudzą o coś do jedzenia - wrrr!
Macie takie jazdy z jadzeniem?
Macie takie jazdy z jadzeniem?
- Furia i Afera
Asia, no widzisz dziewczyny tez wybredne, a Furia okrąglutka - hmmm no cóż taki jej urok
-
- Informacje
-